0
0

MAKITA 2022. gada dārza tehnikas TOP 5

Kopīgot
25. maijs, 2022

Zīmols MAKITA ir labi pazīstams gan profesionāļiem, gan dari pats entuziastiem, kā arī vairāki zemes īpašnieki saviem darbiem izvēlas šī zīmola dārza tehniku. Zīmols ir ieguvis savu popularitāti pateicoties tā kvalitātei un lietošanas ērtumam. Esam apkopojuši 5 preces no MAKITA dārza tehnikas, kuras noderēs ikvienā saimniecībā. 

MAKITA pļaujmašīna DML460Z

Makita pļāvējs DML460

Labs zāles pļāvējs ir nepieciešams katram, kurš ir iekopis mauriņu savā īpašumā. MAKITA DML360Z ir klusa un efektīva akumulatora zāliena pļaujmašīna ar metāla korpusu un savākšanas grozu. Pateicoties ierīces klusajai darbībai, ar to iespējams pļaut gan agri no rīta, gan vēlu vakarā, netraucējot kaimiņiem. Pļaujmašīnas darbību nodrošina divi 18V LXT akumulatori, kuri kopā ģenerē 36V strāvas stiprumu. MAKITA pļaujmašīna ir piemērota gan lieliem, gan maziem pagalmiem, tās pļaušanas platums ir 46 cm un ir aprīkota ar zāles savākšanas tvertni. Ar vienu uzlādi ir iespējams nopļaut 800 m² lielu platību.  Vēl viens šī pļāvēja pluss ir vienkāršā augstuma regulēšana, kuru iespējams paveikt ar vienu rokturi. Ir pieejami 10 dažādi pļaušanas augstumi. 

 

MAKITA zāles trimmeris DUR192LRT

Makita trimmeris DUR192

Ar zāles pļāvēju, dārza traktoru vai pļaušanas robotu nav iespējams sakopt visu piemājas teritoriju, piemēram, ar tām nav iespējams nopļaut zāli dīķa malā, šim darbam palīgā jāņem trimmeris. MAKITA zāles trimmeris DUR192LRT ir laba izvēle, jo tas ir aprīkots ar  jaudīgu un izturīgu bezoglīšu motoru un diviem ātruma režīmiem, pateicoties kuriem instruments ir piemērots dažādiem uzdevumiem. Šis trimmeris ir kluss, ar zemu vibrācijas līmeni, ļoti viegls un ērti lietojams. MAKITA trimmeris ir aprīkots ar XPT, tādēļ tam ir uzlabota aizsardzība pret putekļiem un ūdeni un tas ir piemērots arī darbam skarbos apstākļos. 

 

MAKITA dzīvžogu šķēres DUH523RF

Makita dzīvžoga šķēres DUH523

Kopts dzīvžogs ir pagalma rota, taču tas prasa rūpes, lai labi izskatītos. Bet ar īstajiem instrumentiem skaista dzīvžoga uzturēšana nav problēma. MAKITA dzīvžoga šķēres ir lieliski piemērotas mājsaimniecībām ar dzīvžogu un citiem košuma krūmiem, kuriem ir nepieciešama regulāra apkope, lai tie saglabātu savu izskatu un formu. Dzīvžoga šķēres DUH523RF ir aprīkotas ar 520 mm garu asmeni griešanas darbu veikšanai. Ar šīm dzīvžoga šķērēm ir droši strādāt, jo tās ir aprīkotas ar divroku drošības slēdžiem un ātro asmens bremzi. Gluži tā pat kā ar citu akumulatora dārza tehniku, arī ar šīm dzīvžoga šķērēm ir iespējams strādāt gan agri rītos, gan vēlos vakaros, jo tām ir zems trokšņa līmenis. 

 

MAKITA lapu pūtējs DUB184Z

Makita lapu pūtējs

Lapu pūtējs ir noderīga ierīce ne tikai rudenī, kad intensīvi krīt lapas, bet arī citos gadalaikos, piemēram, vasarā lapu pūtējs lieliski noder, lai celiņus un taciņas atbrīvotu no nopļautās zāles. Lapu pūtējs DUB184Z no MAKITA ir aprīkots ar izturīgu bezoglīšu motoru. Galvenais lapu pūtēja uzdevums ir atbrīvoties no viegliem gružiem, tādiem kā nokritušām lapām, dzīvžoga atgriezumiem un citiem. MAKITA lapu pūtējs ir piemērots dažādiem darbiem, jo tas ir aprīkots ar 3 dažādiem ātrumiem. Ideāli piemērots, lai ar to strādātu apdzīvotās vietās, jo tas nerada trokšņa piesārņojumu. Instrumentam ir nepieciešamas divi 18V akumulatori, lai tas darbotos. 

 

MAKITA ķēdes zāģis DUC306Z

Makita ķēdes zāģis DUC306

Strādā droši un izvēlies MAKITA ķēdes zāģi DUC 306Z! Šis instruments ir aprīkots ar pretsitiena sistēmu un elektrisko bremzi vēl lielākai darba drošībai. Gluži kā citas šeit apskatītās preces, arī šī ir aprīkota ar bezoglīšu motoru. Ķēdes zāģis pieder pie 36V sērijas instrumentiem, tādēļ tā darbināšanai ir nepieciešami divi 18V akumulatori. Zāģēšanas laikā ir iespējams palielināt griezes momentu, lai varētu nozāģēt arī resnus zarus. 

 

Šīs ir tikai dažas no MAKITA dārza tehnikas izvēles iespējām. Ieskaties pilnajā piedāvājumā un izvēlies saviem darbiem piemērotāko tehniku! 

Makita dārza tehnika


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu