0
0

Auto lietas

Laiks riepu maiņai!

Novembris ir pēdējais brīdis, kad ir jāsāk domāt par vasaras riepu nomaiņu uz ziemas riepām. Kā jau katru gadu, arī šogad 1. decembrī visām automašīnām ir jābūt aprīkotām ar ziemas sezonai atbilstošām riepām.  Ir autovadītāji, kuri šo darbiņu uztic profesionāļiem, bet citi labāk veic paši. Ja piederi otrajai grupai vai šogad pirmo reizi maiņu veiksi pats, tad šis raksts ir priekš tevis.  

1. novembris, 2023
Instrumenti, kuri nepieciešami riepu maiņai

Instrumenti, kuri nepieciešami riepu maiņai

Nomainīt riepas automašīnai nav nemaz tik sarežģīti, ja vien tev ir visi nepieciešamie instrumenti. Ir pienācis rudens un, kā zināms 1. decembrī obligāti ir nepieciešams uzstādīt ziemas riepas. Varbūt šogad vēlies veikt riepu maiņu pats? Tad šīs raksts tev palīdzēs saprast, kādi instrumenti ir nepieciešami, lai šo procesu veiktu veiksmīgāk. 

17. oktobris, 2022

KĀDUS HOGERT INSTRUMENTUS TEV VAJAG GARĀŽĀ?

Garāža ir vieta, kur atjaunot transportlīdzekļa veselību, un mehāniķi ir tā ārsti. Lai kļūtu par lielisku automehāniķi ir nepieciešamas pareizās prasmes un īstais aprīkojums. Katrs rīks ir pārdomāti radīts ar konkrētu mērķi un lieliskas prasmes kopā ar kvalitatīviem instrumentiem rada fenomenālu rezultātu automašīnai. Zīmols HOGERT piedāvā izcilas kvalitātes instrumentus pieejamās cenās, lai tu savā garāžā justos, kā profesionālis. 

4. oktobris, 2022

Dinamometriskā atslēga – kas tā ir un kādiem mērķiem to izmanto?

Dinamometriskai uzgriežu atslēga ir jutīgs un precīzs pievilkšanas instruments. Parasti tā ir galatslēga ar skalu vai indikatoru pievilkšanas momenta nolasīšanai. Sasniedzot ieregulēto griezes momentu, dzirdams īpašs klikšķis.

11. oktobris, 2021
Auto mazgāšana ar augstspiediena mazgātāju

Augstspiediena mazgātājs – mirdzošas tīrības noslēpums!

Rūpes par automašīnas tīrību nav sarežģītas. Jūs variet ietaupīt naudu, ja to darāt pastāvīgi. Parēķiniet, cik ātri jums atmaksāsies augstspiediena aparāts? 

26. jūnijs, 2020
Auto mazgāšana ar putu pistoli

Augstspiediena mazgātājs – kādu izvēlēties?

Augstspiediena mazgātāji ir īsts glābiņš cīņā ar dažādas sarežģītības netīrumiem. Ja arī jūs esat izlēmis iegādāties augstspiediena mazgātāju, pastāstīsim, ko izvēlēties un kam pievērst uzmanību!

26. jūnijs, 2020
Gaisa kompresoru veidi

Gaisa kompresoru veidi un to pielietojums

Neatkarīgi no tā, vai Tu vienkārši vēlies piepumpēt riepas, vai arī Tavs ledusskapis nestrādā, kā vajadzētu, gaisa kompresors noteikti var noderēt, lai uzlabotu situāciju. Kā izvēlēties gaisa kompresoru?

6. marts, 2019
Iemesli, kādēļ arī Tev varētu noderēt kompresors

Iemesli, kādēļ arī Tev varētu noderēt kompresors

Tukša riepa? Nekādu problēmu! Vēlies iemēģināt roku galdniecībā? Mums ir tieši tas, kas Tev nepieciešams! Gaisa kompresors var tikt izmantots ļoti daudzveidīgiem mērķiem, sākot ar krāsošanu un beidzot ar tīrīšanu!

5. marts, 2019
Kompresora nepieciešamība

Nepieciešams kompresors? Lūk, svarīgākie kritēriji, ko ņemt vērā izvēloties piemērotāko!

Gaisa kompresori ir ierīces, kuru izmantošanas iespējas ir ļoti daudzveidīgas – dažādi remontdarbi un montāža, ražošana, celtniecība, autoservisi ir tikai daži no variantiem.

4. februāris, 2019

Praktiski padomi, kā izvēlēties labu kompresoru

Kompresors var noderēt dažādu darbu veikšanai, piemēram, automašīnas riepu piepumpēšanai, transportlīdzekļu krāsošanas darbiem. Kompresori tiek izmantot arī būvniecībā un ražošanā. Kompresoru piedāvājums ir daudzveidīgs, tādēļ pirms tā iegādes vajadzētu pievērst uzmanību vairākām būtiskām niansēm un saprast savas vajadzības.

21. novembris, 2018
Bahco auto instrumenti

Auto remontēt pašam vai uzticēt to darīt speciālistam?

Tie, kuri iegādājušies automašīnu, noteikti zina, ka vismaz minimālas zināšanas par transportlīdzekļa uzbūvi un darbību ir obligātas, jo var nākties pašiem veikt auto apkopi vai atsevišķus remontdarbus. Protams, ne vienmēr mums ir laiks un nauda, lai dotos uz servisu ...

21. novembris, 2018

Kam paredzēts kompresors un kādu izvēlēties

Lai iegādātos pareizo gaisa kompresoru, ir jābūt uzmanīgam, jo dažādu darbu veikšanai ir nepieciešamas atšķirīga lieluma un parametru ierīces. Tieši tādēļ šo nevajadzētu uzskatīt kā vienkāršu uzdevumu, ko var uztvert nenopietni. Interneta veikals Inserv.lv apkopojis svarīgāko par kompresoriem, kas Tev būtu jāzina, pirms izvēlies sev piemērotāko.

15. oktobris, 2018