0
0

Zīmoli

Nesamierinies ar ierobežotām iespējām! Izvēlies DNIPRO-M!

Nesamierinies ar ierobežotām iespējām! Izvēlies DNIPRO-M!

Zīmola DNIPRO-M instrumentus un piederumus bieži vien izvēlas dažādu jomu pārstāvji. Sākot ar profesionāļiem un savas nozares speciālistiem, beidzot ar amatieriem un dari pats entuziastiem!  Šajā bloga rakstā aplūkosim, kuri tie ir un kādus instrumentus viņi ir iecienījuši.  

10. augusts, 2023
Kāpēc izvēlēties zīmolu DNIPRO-M?

Kāpēc izvēlēties DNIPRO-M?

DNIPRO-M ir zīmols, kas nodrošina augstas kvalitātes instrumentus jau vairāk nekā 20 gadus. Uzņēmums ražo plašu instrumentu klāstu, kas ir paredzēti gan profesionālai, gan DIY lietošanai.

25. aprīlis, 2023

SCHEPPACH — klientu iecienītāko instrumentu TOP

Kad runa ir par kvalitatīvu un efektīvu instrumentu vai tehnikas izvēli dažādiem uzdevumiem, klienti bieži vien vēršas pie zīmoliem, kuriem viņi uzticas. 

10. marts, 2023
Fakti, kuri jāzina par Milwaukee

Būtiskākie fakti, kuri jāzina par Milwaukee instrumentiem

Milwaukee cenšas izprast savu klientu prasības, tādēļ mēdz novērot, kā darbarīki tiek izmantoti. Lai gan zīmols Milwaukee ir labi zināms, tomēr ir daži tipiskie jautājumi, kuri iešaujas prātā pirms instrumentu iegādes.

11. oktobris, 2022
Kas tev jāzina par RYOBI zīmolu un kāpēc to izvēlēties?

Kas tev jāzina par RYOBI zīmolu un kāpēc to izvēlēties?

Ryobi ir viens no inovatīvākajiem elektroinstrumentu ražotājiem pasaulē. Šī zīmola instrumentus un piederumus izmanto miljoniem cilvēku, sākot no profesionāļiem, beidzot ar tiem, kurus aizrauj dažādi amatniecības darbi vai arī rodas nepieciešamība veikt remontu mājās. Ryobi savu atpazīstamību veidojis, ražojot augstas kvalitātes elektriskos instrumentus par pieņemamu cenu.

12. augusts, 2022
Könner & Söhnen – izvēlies vācu kvalitāti!

KONNER & SOHNEN – izvēlies vācu kvalitāti!

Zīmola KÖNNER & SÖHNEN  piedāvātās preces ir izstrādātas balstoties uz speciālu gadiem uzkrāto pieredzi, kura ir iegūta pārņemot pasaulē pazīstamu zīmolu standartus un mācoties no viņu kļūdām. Šajā rakstā uzzināsi vairāk par šī zīmola precēm. 

9. augusts, 2022
DNIRPO-M: universāls akumulators dažādiem instrumentiem

DNIPRO-M: universāls akumulators dažādiem instrumentiem

DNIPRO-M 20V akumulatoru instrumentu sērijā ietilpst instrumenti dažādu uzdevumu veikšanai, bet tiem visiem ir visiem ir viens vienojošs elements – akumulators. Ar viena akumulatoru un īstajiem instrumentiem ir iespējams veikt plašus būvniecības, remonta, dārzkopības un citus darbus. 

18. maijs, 2022
HOGERT rokas instrumenti – īstā izvēle pat prasīgiem meistariem

HOGERT rokas instrumenti – īstā izvēle pat prasīgiem meistariem

Zīmols HOGERT ir pazīstams ne tikai Eiropā, bet arī Āzijā un Dienvidamerikā. Šī zīmola instrumenti ir izgatavoti no rūpīgi atlasītiem materiāliem, lai apmierinātu pat visprasīgāko klientu vajadzības. Godīgums, atvērtība jauniem izaicinājumiem, profesionalitāte un atbalsts klientiem ir zīmola HOGERT pamatā. 

17. maijs, 2022
Kādēļ izvēlēties zīmolu SCHEPPACH?

Kādēļ izvēlēties zīmolu SCHEPPACH?

SCHEPPACH dizaineri, tehniķi un inženieri vienmēr domā par nākotni, tādēļ viņi vienmēr ir soli priekšā saviem konkurentiem un nodrošina risinājumus dažādām prasībām. Tas ir iemesls, kādēļ zīmolu uzskata par vienu no Eiropas kokapstrādes ierīču speciālistiem. SCHEPPACH instrumentu un piederumu klāsts turpina paplašināties.

29. aprīlis, 2022
MAKITA XGT: inovācija bezvadu instrumentiem

MAKITA XGT: inovācija bezvadu instrumentiem

Vairāk jaudas, uzlabota veiktspēja un īsāks uzlādes laiks. XGT 40V instrumentu sērija ir MAKITA atbilde uz būvniecības industrijā pieaugošo pieprasījumu pēc jaudīgiem bezvadu instrumentiem, kā arī tas ir solis tuvāk, lai atteiktos no vadu instrumentiem būvlaukumos. 

28. februāris, 2022
Kādēļ izvēlēties ESSVE stiprinājumus?

Kādēļ izvēlēties ESSVE stiprinājumus?

 ESSVE ir kļuvusi par vienu no vadošajām stiprinājumu ražošanas kompānijām Eiropā. Zīmola mērķis ir padarīt būvniecības profesionāļu, projektētāju un strādnieku ikdienu vieglāku, drošāku un produktīvāku. 

22. februāris, 2022
Kā radās ideja par INSERV.LV?

Kā radās ideja par INSERV.LV?

Saistībā ar INSERV.LV dzimšanas dienu, vēlējāmies Jums nedaudz vairāk pastāstīt par pašu uzņēmumu. Neviens cits to nevar izdarīt labāk kā INSERV.LV dibinātājs un īpašnieks Mārtiņš. 

14. februāris, 2022