0
0

Kādēļ izvēlēties zīmolu SCHEPPACH?

Kopīgot
29. aprīlis, 2022

SCHEPPACH dizaineri, tehniķi un inženieri vienmēr domā par nākotni, tādēļ viņi vienmēr ir soli priekšā saviem konkurentiem un nodrošina risinājumus dažādām prasībām. Tas ir iemesls, kādēļ zīmolu uzskata par vienu no Eiropas kokapstrādes ierīču speciālistiem. SCHEPPACH instrumentu un piederumu klāsts turpina paplašināties.

Lenķzāģis

Plaša izvēle

SCHEPPACH nepārtraukti ievieš inovācijas savos produktos ne tikai tādēļ, lai atbilstu klientu velmēm, bet arī nodrošinātu to, ka viņi saglabā līdera pozīciju kokapstrādes instrumentu ražošanā. SCHEPPACH sortimentā ir pieejams nepieciešamais dažādiem zāģēšanas darbiem. Instrumenti ir ideāli piemēroti gan kokapstrādes amatieriem, gan profesionāļiem, kā arī dari pats entuziastiem. 

Nepieciešamie instrumenti darbam ar koku

Ir vairāki instrumenti, kuri noteikti noder strādājot ar koku, daudzi no šiem instrumentiem ir pieejami SCHEPPACH piedāvājumā. 

 

Galda ripzāģis

Galda zāģis
Galda zāģis ir nepieciešams katram, kurš strādā ar koku. Protams, gandrīz visu darbus, kurus iespējams veikt ar ripzāģi, var izdarīt arī ar citiem instrumentiem, piemēram, ar ripzāģi. Tomēr galda zāģa daudzpusīgais pielietojums, ātrums un precizitāte noteikti ir iemesls, kādēļ to izvēlēties saviem darbiem un projektiem. Ar galda zāģa palīdzību ir iespējams veikt precīzus griezumus dažādos leņķos.
Kā jau tika minēts iepriekš, SCHEPPACH ir zīmols, kurš ir pazīstams ar uzticamu un izturīgu izstrādājumu radīšanu. Šī zīmola galda zāģi nav izņēmums. Kvalitatīvs galda zāģis ir viens no darbnīcas nepieciešamajiem pamataprīkojuma instrumentiem. 

Lentzāģis

 Lentzāģis
Lentzāģis ir kokapstrādes galds, kurš galvenokārt noder, lai gareniski pārzāģētu plātnes, finiera zāģēšanai, koka mēbeļu detaļu zāģēšanai un citiem darbiem. Protams, šos uzdevumus ir iespējams paveikt ar citām ierīcēm, bet ir jāņem vērā fakts, ka tas prasīs ievērojami vairāk laika. 
SHCEPPACH lentzāģi ir aprīkoti ar iespēju regulēt ātrumus un tiem ir pārdomātas dizaina iezīmes. Šī zīmola lentzāģi ir aprīkoti ar precīzām augšējām un apakšējām vadotnēm, kuras ir iekļautas standarta aprīkojumā. Daži lentzāģu modeļi ir aprīkoti ar palielināmo stiklu, vēl precīzākiem zāģēšanas darbiem. Ikviens, kurš saviem projektiem ir izvēlējies SCHEPPACH lentzāģi, ir apmierināts ar savu pirkumu. 

Galda slīpmašīna

Galda slīpmašīna
Galda slīpmašīna ir daudzfunkcionāla slīpēšanas iekārta, kuras galvenais uzdevums ir slīpēšanas akmens griešana. Šis ir svarīgs instruments metālapstrādātājiem, celtniekiem un entuziastiem, kuriem patīk darboties savās darbnīcās. Slīpmašīnām ir dažādi izmēri, izmaksas un funkcijas, no kurām ir iespējams izvēlēties. 
SCHEPPACH ražo kvalitatīvus un izturīgus darbnīcas darbarīkus un galda slīpmašīnas nav izņēmums. Zīmols piedāvā iespēju izvēlēties no vairākiem slīpmašīnu modeļiem, kuri ir aprīkoti ar jaudīgiem motoriem, kuri nodrošina nepieciešamo darba ātrumu raupjajai un gludajai slīpēšanai. Lielākai precizitātei un drošībai galda slīpmašīnas ir aprīkotas ar lampiņu. 

Malkas skaldītājs

Malkas skaldītājs
Ar malkas skaldītāja palīdzību bluķus pārvērst malkā ir daudz vienkāršāk nekā izmantojot cirvi. Iegādājoties malkas skaldītāju, ne tikai ietaupīsi laiku, bet arī pasaudzēsi muguru un ievērojami samazināsi veicamā darba apjomu. Vēl viens malkas skaldītāja pluss, ir tā vienkāršā uzturēšana. Protams, kā jau elektriskai iekārtai, malkas skaldītājam ir nepieciešama apkope, bet tā nav jāveic pirms katras lietošanas reizes. 
SCHEPPACH malkas skaldītājs ir lieliska izvēle tiem, kuri māju apsilda ar krāsns palīdzību. Ar to iespējams bez problēmām saskaldīt lielus, sausus bluķus. 

Tomēr instrumenti kokapstrādei un darbnīcām nav vienīgai, kas ir SCHEPPACH sortimentā. Lai sniegtu vācu kvalitāti vēl vairāk klientiem, ir pieejami gan SCHEPPACH instrumenti, gan dārza tehnika. Apskati zīmola lapu un uzzini vairāk!

Scheppach


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu