0
0

Viss atpūtai

Čuguna, alumīnija katlu priekšrocības.

Čuguna katls - kā pareizi kopt?

Mūsdienu čuguna katli pārsteidz ar savu neparasto sortimentu. Čuguna katlos gatavoti ēdieni saglabā vienmērīgu siltumu, kurš ir svarīgs garšīga ēdiena pagatavošnai. 

21. marts, 2024
LĪGO ceļvedis kopā ar INSERV.LV

Līgo svētku ceļvedis kopā ar INSERV.LV

Tuvojoties vasaras saulgriežiem, laicīgi parūpējies par visu nepieciešamo, kas tev būs vajadzīgs veiksmīgai līgošanai!  Esam sagatavojuši Līgo svētku ceļvedi ar lietām, kuras tev noderēs šajos svētkos!  

31. maijs, 2023
Idejas aktivitātēm dabā

Noķer vasaru!

Vasara straujiem soļiem tuvojas izskaņai, tādēļ vēl ir jāpaspēj pilnībā izbaudīt tās pēdējās siltās un saulainās dienas. Dodies pārgājienā, makšķerēt, pārnakšņot kādā no Latvijas skaistākajām vietām vai citādi pavadi laiku svaigā gaisā. Rakstā esam apkopojuši lietas, kuras noderēs kvalitatīvai atpūtai. 

22. augusts, 2022
Esi gatavs Līgo svētkiem!

Esi gatavs Līgo svētkiem!

Gada īsākā nakts tuvojas straujiem soļiem. Līgo ir svētki, kurus visbiežāk svin pie dabas, piemēram, ūdens tuvumā vai kādā neskartā pļavā, bet ir svarīgi, lai šādas svinības būtu komfortablas. Bloga rakstā atradīsi padomus, ko ņemt līdzi, braucot uz Līgo svinībām brīvā dabā.  

8. jūnijs, 2022
Kvalitatīvas teltis un guļammaisi.

Pārgājieni pie dabas uzlabo veselību!

Lai cik aizraujoša tā būtu vai nebūtu, nenoliedzami, laika pavadīšana dabā atslābina un ļauj atbrīvoties no stresa. 

19. maijs, 2021
Guļammaisi ērti, viegli, komfortabli

Viss, kas ir jāzina par guļammaisiem

Nav svarīgi, vai esat atvaļinājumā, kalnu namiņā vai uz ceļa - guļammaiss vienmēr ir labs ieguldījums. Viegli paņemt automašīnā, lai dotos garākā ceļojumā. Labs risinājums viesu uzņemšanai, tas noteikti neaizņems daudz vietas. Guļammaisi ir praktisks risinājums, kas nodrošina izbaudīt jūsu ceļojumu pilnvērtīgāk. 

5. maijs, 2021
Gāzes grilli- receptes, kulinārija

GRILĒTAS RIBIŅAS - ĀTRI UN GARŠĪGI

Vai nav laika gaidīt, kamēr ribiņas izcepas? Šis raksts iemācīs visu, kas nepieciešams, lai ātri pagatavotu izcilas ribiņas. Ribiņu cepšanai uz grila nav nepieciešama visa diena.