GRILĒTAS RIBIŅAS - ĀTRI UN GARŠĪGI

Kopīgot Facebook
23. aprīlis, 2021

Vai nav laika gaidīt, kamēr ribiņas izcepas? Šis raksts iemācīs visu, kas nepieciešams, lai ātri pagatavotu izcilas ribiņas. Ribiņu cepšanai uz grila nav nepieciešama visa diena. 

Grilētas cūkgaļas ribiņas

Tātad, jums trūkst laiks, bet jūs vēlaties pagatavot īpaši gardas ribiņas? Nekādu problēmu, mums ir risinājums!

Ļaujiet iepazīstināt ar asajām un ātrajām ribiņām. No ledusskapja līdz maltītei vien 4 stundu laikā. Noslēpums ir augstā pagatavošanas temperatūra un neliels kociņš, kas ievietots gaļas mīkstumā un ietīts kopā ar to folijā, un tiek cepts sviesta un garšvielu mērcē. 

Dažiem cilvēkiem garšo mīkstas un sulīgas ribiņas, citiem patīk vienkārši un ātri pagatavotas, bet citiem (pūristiem) patīk tajās iekosties, bet lai tās nekrīt nost no kaula. Neskatoties uz veidu kāds patīk jums, mums ir sagatavota recepte.

RIBIŅU CEPŠANA UZhttps://www.inserv.lv/products/58711


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu