0
0

Noderīgi dārzam

Klāt pļaušanas sezona!

Klāt pļaušanas sezona!

Ir sācies siltais laiks un kopā ar to arī pļaušanas sezona! Zāles pļaušana sezona jāsāk savlaicīgi un tas jādara regulāri, lai mauriņš veidotos veselīgs, glīts un sakopts visas vasaras garumā. 

16. aprīlis, 2024
Aprīlis - kārtības mēnesis

Aprīlis - kārtības mēnesis

Pavasaris ir laiks, kad rodas vēlēšanās sakārtot un sakop savu mājokli un vidi ap to. Kā jau katru gadu aprīļa beigās norisināsies Lielā talka, šogad talka būs 30. aprīlī un tās sauklis ir “Celies, posies, iesaisties”. Mūsu ieteikums, pirms Latvijas sakopšanas, sāc ar savi un telpu sev apkārt, lai aprīļa beigās ar prieku varētu pievienoties visas Latvijas talkotājiem. 

2. aprīlis, 2024
Zāliena aerēšana

Kāpēc, kad un kā aerēt zālienu

Daudziem māju īpašniekiem zāliena aerēšana ir ikgadējs darbs. Ar aerēšanas palīdzību tik mazināta augsnes sablīvēšanās un tiek veicināta zāles augšana. Katrs zāliens spēj gūt labumu no aerēšanas, ja tas ir paveikts īstajā laikā.

21. marts, 2024

Cik maksā zāles pļaušana ar trimmeri?

Daudz tiek runāts un rakstīts, kā pareizi iekārtot un organizēt mājokļa interjeru, kā sakopt telpas, lai tās ne tikai skaisti izskatītos, bet arī nodrošinātu labsajūtu mājoklī esošajiem cilvēkiem. Taču, lai arī ir nozīmīgi rūpēties par mājokļa iekšieni, ne mazāk svarīgi sakopt arī tā ārieni, proti, pagalmu, ēkas apkārtni, dārzu un citas piederošās teritorijas. 

20. marts, 2024
Malkas skaldītājs

Malkas skaldītājs - nomāt vai Iegādāties pašam?

Vai ir vērts pirkt malkas skaldītāju, vai arī arī labāk to iznomāt? Šie ir jautājumi, kurus cilvēki nereti uzdod darba instrumentu un tehnikas veikalu konsultantiem! 

20. marts, 2024
Dārza sezona ir klāt!

Dārza sezona ir klāt!

Sākoties pavasarim ir ar steigu jāgatavojas dārza darbiem! Jau marta sākumā varat ķertiem pie pirmajiem pavasara darbiem. 

5. marts, 2024
trimmera sagatavošana darbam- ar ko aizstāt auklu

Trimmera instrukcija un darba noteikumi

Elektrisko trimmeru kopšana ir ļoti vienkārša, bet benzīna trimmeru īpašniekiem ir jāzina daudz nianses. Dārza trimmeris ir ļoti noderīga ierīce tiem, kuriem ir savs dārzs.

14. februāris, 2024

Plāno iegādāties sniega pūtēju?

Noteikti nevienam vien cilvēkam lokot muguru un tīrot sasnigušās kupenas, prātā iešaujas doma – varbūt ir pienācis laiks iegādāties sniega pūtēju? Šāda ideja noteikti skan vilinoši, tomēr sniega pūtējs jeb sniega frēze ir salīdzinoši dārgs pirkums, tādēļ ir rūpīgi jāapsver visi par un pret, lai būtu pārliecība, ka ieguvums ir atbilstošs sniega pūtēja cenai.

27. oktobris, 2023
Lapu pūtējs - elektriskais, akumulatora vai benzīna?

Lapu pūtējs - elektriskais, akumulatora vai benzīna?

Lapu pūtējs ir noderīgs palīgs, sevišķi rudens sezonā, kad pagalmā, dārzā un tā apkārtnē sāk birt un krāties lapu kaudzes. Tomēr, izvēloties lapu pūtēju, tev ir jāizvērtē, kāda veida pūtējs būs tev piemērotākais - elektriskais, akumulatora vai benzīna! 

14. septembris, 2023
Dārza darbu saraksts rudenim!

Dārza darbu saraksts rudenim!

Dārza īpašnieki zina, ka rudens ir īpašs laiks, kad dārzā jāveic dažādi darbi, lai to sagatavotu ziemai un nākamajam pavasarim. ajā rakstā mēs aplūkosim rudenī darāmos darbus un instrumentus, kuri tev noderēs, lai tos paveiktu.  

7. septembris, 2023
Kultivators - palīgs rudens darbos!

Kultivators - palīgs rudens darbos!

Kultivators ir viens no svarīgākajiem rīkiem ar kura palīdzību iespējams uzlabot dārza augsni. Šajā rakstā apskatīsim, kādu darbus iespējams paveikt rudenī ar kultivatora palīdzību.  

29. augusts, 2023
Saskaldi malku un piepildi šķūni kopā ar INSERV.LV!

Saskaldi malku un piepildi šķūni kopā ar INSERV.LV!

Apkures sezona vairs nav aiz kalniem! Vai esi jau parūpējies par to, lai aukstajos mēnešos tavās mājās būtu silti un omulīgi?  Šajā rakstā aplūkosim instrumentus, kuri tev būs nepieciešami, lai piepildītu savu šķūni ar malku apkures sezonai! 

15. augusts, 2023