0
0

RYOBI instrumenti, kuri nepieciešami katram mājas īpašniekam

Kopīgot
9. novembris, 2021

Neatkarīgi no tā, vai māju esat iegādājies nesen, vai esat tās īpašnieks jau gadiem, mājai reizēm ir nepieciešama apkope un dažādi lielāki vai mazāki remonta darbi. Sākumā pietiek ar āmuru, skrūvgriezi un uzgriežņu atslēgu, bet ar laiku rodas nepieciešamība pēc nopietnākiem instrumentiem. RYOBI ir lielākais Dari pats jeb DIY instrumentu klāsts, ar instrumentiem ir viegli strādāt, tādēļ tos izvēlas gan pieredzējuši profesionāļi, gan iesācēji. Rakstā esam apkopojuši  RYOBI instrumentus, kuri ir nepieciešami katram mājas īpašniekam. Šīs ierīces ne tikai palīdzēs uzturēt māju formā, bet arī noderēs dažādu projektu īstenošanai. Viena no RYOBI instrumentu priekšrocībām ir tas, ka visiem instrumentiem der viens un tas pats lādētājs. 

Urbjmašīna

Urbjmašīna ir instruments, kuram jābūt katra mājokļa īpašnieka īpašumā. RYOBI urbjmašīnai vajadzētu būt vienam no pirmajiem instrumentiem, kurš tiek iegādāts no RYOBI elektrisko instrumentu kolekcijas. Visbiežāk nepieciešamību pēc urbja tiek izjusta, kad urbšanas darbi tiek mēģināti veikt ar skrūvgriezi. Ar skrūvgriežiem, tajā skaitā elektriskajiem, var paveikt daudzus darbus, bet ar labu urbjmašīnu to iespējams paveikt vēl ātrāk. Ja plānojat veikt jebkādus projektus mājai, tad noteikti ir nepieciešams RYOBI urbjmašīna R18DD7-0.

 RYOBI R18DD7-0 urbjmašīna ir aprīkota ar augstas veiktspējas bezsuku motoru, 60 Nm griezes momentu, 2 ātrumu iestatījumiem: 0-500/0-1800 apgr./min. Bezsuku tehnoloģija nodrošina lielāku jaudu, ilgāku darbības laiku un izcilu izturību, salīdzinot ar citu ražotāju suku urbjmašīnām. Urbjmašīna/skrūvgriezis ir ideāli piemērots kokmateriāla un metāla urbšanai un skrūvju skrūvēšanas darbiem. Ryobi bezsuku tehnoloģija ietver patentētu elektroniku, nodrošinot ilgāku darbmūžu un lielāku jaudu. LED izgaismo jūsu darba zonu labākai redzamībai. 

Ryobi urbjmašīna

Ekscentra slīpmašīna

Slīpmašīna būs noderīga ierīce neatkarīgi no tā, vai plānojat veikt restaurācijas darbus vai uzsākt kādu jaunu projektu, tad noteikti noderēs RYOBI ekscentra slīpmašīna, piemēram, RYOBI R18ROS-0. RYOBI slīpmašīnas nodrošina 10 000 orbītu minūtē, tādēļ tās ir piemērotas dažāda veida darbiem – gan slīpēšanai, gan pulēšanai. Instruments nodrošina gludu apdari bez virpuļiem, kā arī ir aprīkots ar maisiņu, lai pēc daba vairs nebūtu jāuztraucas par tīrīšanas darbiem. 

Ryobi slīpmašīna

 Ripzāģis

Ja runa ir par mājas projektiem vai jaunu lietu radīšanu, tad noteikti noderēs ripzāģis. Ripzāģis noderēs mēbeļu izgatavošanā, grīdas līstu pielikšanai, apdares darbiem, kā arī daudziem citiem projektiem. RYOBI ripzāģis RWSL1801M ir piemērots taisnu līniju nogriešanai, jo tas ir aprīkots ar lāzera līniju. Šī instrumenta griešanas kapacitāte ir 45 mm. Instruments ir piemērots laminētām darbvirsmām, dēļiem un lokšņu materiāliem. Bezvadu funkcija ļauj zāģi izmantot pat vietās, kur tuvumā nav elektrības. Šis daudzpusīgais instruments ne tikai sagriež lielus materiāla gabalus, bet ir piemērots arī izsmalcinātākiem darbiem, jo ar ripzāģi ir iespējams veikt līdz pat 56 grādu slīpu griezumu. 

Ryobi ripzāģis

LED darba lampa

Dažādiem darbiem lieliski noderēs LED darba lampa, lai papildus izgaismotu darba vietu. RYOBI LED lukturis ir noderīga un glīta apgaismes ierīce. Viens no mūsu favorītiem ir lukturis R18ALF-0. Šis lukturis ir īpašs ar to, ka tas ir salokāms. Tā LED elementi nodrošina 850 lūmenu gaismas plūsmu. RYOBI lukturi ir iespējams pakarināt, tādā veidā nodrošinot sev iespēju darbu veikt ar abām rokām. 

Ryobi lukturis

Gaisa kompresors

Gaisa kompresors ir vēl viena ierīce, kura noder katram mājas īpašniekam. RYOBI gaisa kompresors R18MI-0 ir kompakts un ērti pārvietojams. Viens no acīmredzamākajiem ieguvumiem ir, ka ar RYOBI kompresoru vairs nebūs jāuztraucas par tukšām riepām, bet riepu uzturēšana darba kārtībā nav vienīgais uzdevums. Vasarā kompresors lieliski noder dažādu piepūšamo rotaļlietu sagatavošanai.  

Ryobi kompresors

Papildus akumulatori

Ja esat nolēmis iegādāties RYOBI 18V instrumentus, tad noteikti vajadzēs arī papildus akumulatorus. Dažiem instrumentiem akumulatori jau ir iekļauti komplektā, bet citiem tie jāiegādājas atsevišķi. Akumulatoru nekad nevar būt par daudz, jo darbs nevar tikt pārtraukts tukša akumulatora dēļ. Vienmēr pa rokai ir jātur uzlādēts rezerves akumulators, lai to nepieciešamības gadījumā varētu veikt ātru nomaiņu.

Ryobi akumulators

 

INSERV.LV atradīsiet vienu no plašākajām RYOBI instumentu un to piederumu izvēlēm. Izvēlies piemērotākos instrumentus saviem darbiem un projektiem!\


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu