0
0

MAKITA XGT: inovācija bezvadu instrumentiem

Kopīgot
28. februāris, 2022

Vairāk jaudas, uzlabota veiktspēja un īsāks uzlādes laiks. XGT 40V instrumentu sērija ir MAKITA atbilde uz būvniecības industrijā pieaugošo pieprasījumu pēc jaudīgiem bezvadu instrumentiem, kā arī tas ir solis tuvāk, lai atteiktos no vadu instrumentiem būvlaukumos. Šī nākamās paaudzes sistēma sastāv no instrumentiem, akumulatoriem un lādētājiem, kuri ir piemēroti pat prasīgākajiem lietotājiem.

Makita XGT urbjmašīna

Bezoglīšu motori

MAKITA XGT instrumenti ir aprīkoti ar mūsdienīgiem bezoglīšu motoriem ar augstas kvalitātes komponentiem, kuri nodrošina ilgāku darbības laiku, garāku instrumenta kalpošanas laiku, lielāku jaudu un ātrumu salīdzinājumā ar instrumentu sērijas vadu analogiem. 

Uzlabota akumulatoru sistēma

Viedāki akumulatori nozīmē labāku veiktspēju. MAKITA XGT akumulatori spēj nodrošināt maksimālo spriegumu 40V, kurš ir divas reizes lielāks nekā populārie MAKITA LXT 18V akumulatori. 

Ne tikai baterijas jauda ir ievērojama, bet arī inovatīvā iebūvētā programma, kura nodrošina saziņu starp instrumentu un akumulatoru darbības laikā. Šī pati sistēma darbojas arī akumulatora uzlādes laikā.  

Uzlādes laiks 2,5 Ah akumulatoram ir 28 minūtes, bet 4.0 Ah baterija ir uzlādēta 45 minūšu laikā. MAKITA LXT un XGT sērijas akumulatori nav savstarpēji saderīgi, bet pateicoties adapterim tas ir kļuvis iespējams. Ar XGT lādētāju, ja ir iegādāts atbilstošs adapteris ir iespējams uzlādēt gan XGT, gan LXT akumulatorus.

XGT akumulatori ir izstrādāti, domājot par to izturību, tādēļ tiem ir ūdensizturīgs korpuss un aizsardzība pret īssavienojumiem. Pateicoties aizsardzībai pret ūdeni un putekļiem, XGT sērija ir piemērota arī darbam sarežģītos apstākļos. Akumulatora elementu fiksācija nodrošina labāku triecienizturību, savukārt izturīgā sliede notur akumulatoru vietā instrumenta lietošanas laikā. 

Makita XGT slīpmašīna

XGT sērijas priekšrocības

Salīdzinājumā ar citiem profesionālajiem akumulatora instrumentiem, MAKITA XGT ir tādas priekšrocības kā: 

  • Lielāka jauda,
  • Augstāka akumulatora jauda,
  • Ātra uzlāde,
  • Savienojamība,
  • Uzlabota izturība,
  • Viedā tehnoloģija. 

Gatavi nākotnei

MAKITA XGT instrumentu sērija turpinās paplašināties kopā ar populāro LXT 18V instrumentu sēriju. MAKITA, turpinot koncentrēties uz tādu iekārtu izstrādi, kuras atvieglo profesionāļu darbu, nākotnē radīs arvien vairāk saderīgas ierīces.


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu