0
0

HOGERT rokas instrumenti – īstā izvēle pat prasīgiem meistariem

Kopīgot
17. maijs, 2022

Profesionāli rokas instrumenti komerciālai lietošanai. Zīmols HOGERT ir pazīstams ne tikai Eiropā, bet arī Āzijā un Dienvidamerikā. Šī zīmola instrumenti ir izgatavoti no rūpīgi atlasītiem materiāliem, lai apmierinātu pat visprasīgāko klientu vajadzības. Godīgums, atvērtība jauniem izaicinājumiem, profesionalitāte un atbalsts klientiem ir zīmola HOGERT pamatā. 

Hogert

 

HOGERT kvalitāte

Zīmolu HOGERT raksturo kvalitāte, vienkāršība un praktiskums. HOGERT produkcija tiek izgatavota ar mērķi, ka tā būs paredzēta intensīvai lietošanai. Viens no iemesliem, kādēļ izvēlēties zīmola HOGERT nepārtrauktā velme pilnveidoties produktu un kvalitātes ziņā. Zīmols savai produkcijai veic dažādus kvalitātes nodrošināšanas testus, pateicoties tiem uzņēmumam ir izdevies iegūt sertifikātus no tādiem atzītiem institūtiem kā GS, ISO, DIN, OSA un VDE.

HOGERT rokas instrumenti ir izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem. Uzņēmuma materiālu izvēle garantē ērtu lietošanu, zemu nodilumu un ilgu kalpošanas laiku. HOGERT veic rūpīgu izejvielu piegādātāju pārbaudi un atlasi, lai saviem klientiem spētu nodrošināt pašu labāko.

Hogert instrumentu komplekts

 

Rūpes par klientiem

Viens no HOGERT dzinējspēkiem ir klientu uzticība. Pie tās uzņēmums ir rūpīgi strādājis vairāku gadu garumā. Uzņēmums to ir ieguvis piedaloties dažādos gadatirgos un semināros, kur potenciālajiem klientiem bija iespēja pārliecināties par pieejamo produktu kvalitāti. HOGERT nepārtraukti meklē jaunus risinājumus un strādā pie esošo produktu pilnveidošanas, lai lietotājiem atvieglotu darbu ar instrumentiem. 

Hogert dinamometriskā atslēga

 

INSERV.LV ir iespējams iegādāties instrumentus un to piederumus no HOGERT. Spied uz pogas, lai izvēlētos savus HOGERT instrumentus!

  

 

Hogert instrumenti


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu