0
0

Kas tev jāzina par RYOBI zīmolu un kāpēc to izvēlēties?

Kopīgot
12. augusts, 2022

RYOBI ir viens no inovatīvākajiem elektroinstrumentu ražotājiem pasaulē. Šī zīmola instrumentus un piederumus izmanto miljoniem cilvēku, sākot no profesionāļiem, beidzot ar tiem, kurus aizrauj dažādi amatniecības darbi vai ir nepieciešamība veikt remontu mājās. RYOBI savu atpazīstamību veidojis, ražojot kvalitatīvus elektriskos instrumentus par pieņemamu cenu.

RYOBI vēsture

Šis ir pasaulslavena starptautiska Ziemeļamerikas konglomerāta Techtronic Industries meitas uzņēmums. RYOBI ražoto instrumentu kvalitāte tiek novērtēta atzinīgi, jo budžeta elektroinstrumentu jomā šis uzņēmums jau vairākus gadus ir bijis līderis visā pasaulē. Lai arī 1943. gadā, kad uzņēmums Ryobi Limited tika izveidots, tā galvenā darbības sfēra bija saistīta ar metālapstrādi, kam vēlāk pievienojās arī iespiedmašīnas, 20 gadus pēc kompānijas darbības uzsākšanas, tā pieteica sevi arī instrumentu un piederumu ražošanas nozarē. Vispirms tika ražoti durvju aizvērēji. Savukārt 1968. gadā RYOBI pievērsās elektrisko instrumentu ražošanai, kuru produkcija no 2001. gada ir pieejama arī Eiropā.

Ryobi

Ryobi instrumenti

Kvalitatīvie RYOBI instrumenti un dārza tehnika būs piemēroti celtniekiem, mājsaimniekiem, galdniekiem, amatniekiem, kā arī ikvienam, kuru aizrauj DIY (Do It Yourself jeb Dari Pats).

INSERV.LV piedāvājumā atradīsi vairāk kā 150+  instrumentu, tehnikas un piederumu apakškategorijas, piemēram:

●      Rokas instrumenti – skrūvgriežu un urbju uzgaļi, instrumentu somas;

●      Instrumenti – akumulatori, daudzfunkcionālie instrumenti, ēveles, frēzes, ģeneratori, perforatori, skrūvgrieži, urbjmašīnas, zāģi u.c. ;

●      Abrazīvi, urbji, asmeņi – diski, smilšpapīri, urbji, zāģripas, asmeņi u.c.;

●      Dārza tehnika – akumulatori, zāles trimmeri, augstspiediena mazgātāji, kultivatori, zemes frēzes, lapu pūtēji, dzīvžogu šķēres, malkas skaldītāji u.c.;

●      Inventārs – kondicionieri, ventilatori, lukturi;

●      Darba drošība – cimdi, plecu siksnas trimmeriem;

●      Ķīmija – eļļas dārza tehnikai.

Ryobi urbjmašīna

RYOBI – zīmols, kas pieprasīts DIY (Do It Yourself jeb dari pats) cienītāju vidū

Grūti iedomāties kādu zīmolu, kurš tik daudz zinātu par DIY instrumentiem kā RYOBI. Šis uzņēmums no citiem atšķiras ar izteiktu fokusu tieši uz tādu instrumentu ražošanu, kas būtu ne tikai augstas kvalitātes, bet arī viegli izmantojami kā profesionāļiem, tā arī entuziastiem, kuri vēlas paši veikt mājās remontu, apstrādāt koku un citus materiālus utt.

Kādēļ DIY cienītāji, kā arī tie, kas ar būvniecības darbiem nodarbojas profesionālā un amatiera līmenī iecienījuši tieši šo zīmolu? Jo tas nodrošina visas nepieciešamās funkcijas, atvieglojot dažādu uzdevumu veikšanu, kā arī Ryobi instrumenti, salīdzinot ar citiem zīmoliem, cenas ziņā bieži vien ir izdevīgāki. Ne vienmēr ir jātērē apjomīgas summas, lai savā īpašumā iegūtu, piemēram, kvalitatīvu urbjmašīnu.

RYOBI – uzņēmums, kurā meistaru rokām ir vērtība

RYOBI katru gadu saražo milzīgu skaitu dažādu instrumentu, piederumu un tehnikas. Kādam, iespējams, var šķist, ka šī uzņēmuma ražotnēs ir milzīgas mašīnas, kuru vienā pusē stāv atsevišķas detaļas savukārt otrā galā nāk ārā jau gatavi instrumenti. Protams, tā tas nenotiek. RYOBI rūpnīcās šis process nav automatizēts, un visus instrumentus darbinieki detaļu pa detaļai kopā saliek paši.

Spriegums pret izmēru

Ikviena bezvadu elektroinstrumenta svarīgākā sastāvdaļa ir akumulators. RYOBI savas darbības laikā, ražojot akumulatorus, ir aizsākuši tendenci – kamēr baterijas izmērs pakāpeniski samazinās, tās spriegums palielinās. Šobrīd tirgū populārākais ir 18 V akumulators. Daudziem elektroinstrumentu ražotājiem šādas baterijas parādīšanās bija izšķirošs brīdis, jo beidzot akumulators varēja nodrošināt lielākās instrumentu daļas funkcionalitāti, nevis tikai urbju un skrūvgriežu darbību.

Ryobi slīpmašīna

Kādēļ pircēji izvēlas RYOBI?

Kā jau minējām iepriekš, miljoniem profesionāļu, iesācēju un entuziastu izvēlas RYOBI. Arī tevi noteikti interesē, kur slēpjas Ryobi popularitātes un atpazīstamības atslēga?

Domājot par elektroinstrumentiem un dārza tehniku, pircēji nereti uzskata, ka dārgāka prece vienmēr nozīmē augstāku kvalitāti un ērtāku lietošanu. Taču realitātē tas ne vienmēr tā ir. RYOBI apzinās, ka instrumenti ir nepieciešami ne tikai meistariem, bet arī parastiem ļaudīm, kuriem, piemēram, var rasties vajadzība pēc urbja, lai pieliktu pie sienas plauktu, radīja urbjmašīnas, skrūvgriežus, zāles pļāvējus un daudzus citus produktus, kuri pārsteidz ar pieņemamām cenām. Un to pastiprina arī fakts, ka, par spīti zemākai cenai, RYOBI ir spējis saglabāt augstu instrumentu funkcionalitātes, uzbūves un darbības mūža līmeni. Un šis līmenis kalpo kā latiņa un atzīmes punkts arī citiem uzņēmumiem, kas ražo instrumentus, piederumus un dārza tehniku.

Kādēļ tev izvēlēties RYOBI zīmolu?

Vai tu plāno veikt mājās remontu? Iespējams, esi iecerējis pats uzbūvēt dārza mājiņu? Bet varbūt tev jau sen ir bijis sapnis par savas galdniecības izveidi? Tu novērtē instrumentus un tehniku, kas lieliski pilda savu funkciju, ir viegli lietojami un neiegriež pārāk lielu robu tavā budžetā? Šie ir tikai daži iemesli tam, kādēļ ir vērts iegādāties daudzveidīgos Ryobi produktus. Ielūkojies Inserv.lv piedāvājumā jau tagad!


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu