0
0

KONNER & SOHNEN – izvēlies vācu kvalitāti!

Kopīgot
9. augusts, 2022

Zīmola KONNER & SOHNEN piedāvātās preces ir izstrādātas balstoties uz speciālu gadiem uzkrāto pieredzi, kura ir iegūta pārņemot pasaulē pazīstamu zīmolu standartus un mācoties no viņu kļūdām. Šajā rakstā uzzināsi vairāk par šī zīmola precēm. 

 

Tradicionālā vācu kvalitāte

Ģenerators

Ņemot vērā faktu, ka daudzi vācu zīmoli jau ir ieņēmusi savu vietu tirgū premium cenu kategorijā, tad KONNER & SOHNEN  vēlas piedāvāt kvalitatīvas preces par pievilcīgu cenu. Šis zīmols ir pazīstams kā ģeneratoru un dārza tehnikas ražotājs. KONNER & SOHNEN  eksperti strādā pie tā, lai saglabātu produktu kvalitāti, pieejamību un lietošanas ērtumu. Visas preces rūpnīcās tiek montētu vācu ekspertu uzraudzībā, kā arī tās tiek testētas dažādos ražošanas posmos. 

 

Kvalitātes atbilstība dažādiem tirgiem

Kultivators / zemes freze

Visas KKONNER & SOHNEN  iekārtas atbilst Eiropas un starptautiskajiem kvalitātes, efektivitātes un ilgtspējas, tajā skaitā kaitīgo izmešu un trokšņa slodzes standartiem. Zīmola ģeneratoriem, kultivatoriem un ūdens sūkņiem tiek izmantoti dzinēji, kuru izstrādāšanai ir veikti daudzpakāpju testi sadarbībā ar pasaules vadošajiem ražotājiem. Motori ir aprīkoti ar unikāliem sērijas numuriem, lai varētu kontrolēt ražošanas un servisa kvalitāti. Konner & Sohnen pievērš lielu uzmanību tirgus pieprasījumam un klientu vajadzībām, tādēļ ģeneratoru un  dārza tehnikas klāsts ir piemērots ikviena klienta vajadzībām. 

 

Pieredzē balstītas tehnoloģijas

Konner generators

KONNER & SOHNEN  seko līdzi tehnoloģiju attīstībai un patstāvīgi atjaunina savu produktu klāstu un ievieš jaunas tehnoloģijas, kuras uzlabo iekārtu uzticamību, ilgtspēju un darbības efektivitāti. Pateicoties daudzu gadu pieredzei un uzticamiem sadarbības partneriem, zīmols spēj apmierināt dažādas klientu vajadzības. Piemēram, zīmols ražo ģeneratorus dažādām vajadzībām – ģeneratorus metināšanai, rūpniecībai vai būvēšanai, kā arī inventora tipa ģeneratorus. 

 

Ieskaties INSERV.LV zīmola KONNER & SOHNEN  piedāvājumu un izvēlies sev nepieciešamo! 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu