0
0

Kāda ir atšķirība starp BOSCH zaļo un zilo instrumentu sēriju?

Kopīgot
7. janvāris, 2022

Izvēle starp zilajiem vai zaļajiem BOSCH instrumentiem nav jāveic balstoties uz krāsu, kura labāk patīk. Zaļie BOSCH instrumenti noteikti atšķiras no zilajiem BOSCH instrumentiem. Iespējams, jau zināt, ka zaļie instrumenti ir piemērotāki Dari Pats jeb DIY entuziastiem un amatniekiem, bet zilie instrumenti ir paredzēti profesionāļiem. Bet kāda tieši ir atšķirība? 

Bosch instrumenti

Dari pats entuziastiem

Iedomājieties 2 jaunus cilvēkus, kuri nesen ir nopirkuši māju, kurai nav vajadzīgi lieli remonta darbi, kā arī abiem nav lielas pieredzes remonta darbos. Tomēr ir nelieli darbi, kurus ir nepieciešams veikt, piemēram, jāpieliek grāmatu plaukti, aizkaru stanga, gleznas un fotogrāfijas, kā arī jāliek dažādas mēbeles. Ir ļoti parocīgi, ja viņiem pašiem ir savi instrumenti darbu paveikšanai. BOSCH zaļā instrumentu sērija ir ideāli piemērota šim uzdevumam. 

Bosch zāģis

Instrumenti profesionāļiem

Pieredzējis pašnodarbinātais pelna iztiku, veicot dažādus darbus pēc pasūtījuma. Bēniņi, kuriem nepieciešams remonts, jumta logu ievietošana vai lieli renovācijas projekti ir darbi tieši viņam. Pietiek ar darba vietas aplūkošanu, lai viņam būtu skaidrs, kā darbu paveikt un kas ir nepieciešams tā realizēšanai. Tam ir nepieciešami jaudīgi un izturīgi instrumenti, kurus ir iespējams intensīvi un ilgstoši izmantot. Šādi instrumenti noteikti ir BOSH zilajā sērijā.  

Bosch instrumenti

Zaļā instrumentu sērija – vieglam pielietojumam

Neviens nevēlas lūgt izpalīdzīgā kaimiņa palīdzību katru reizi, kad nepieciešams paveikt kādu nelielu ikdienas mājokļa darbu. Darbi mājoklim nav regulāri, tādēļ ir ļoti iespējams, ka instruments tiks izmantots reti, bet BOSCH zaļās sērijas instrumenti ir paredzēti daudzfunkcionālai lietošanai, tādēļ tie ir ideāli piemēroti amatniekiem un Dari Pats entuziastiem. Ripzāģis ar lāzera vadīklu, urbjmašīna ar plašu piederumu komplektu vai figūrzāģis ar nelielu lampiņu darba vietas labākais izgaismošanai – izklausās ļoti ērti un parocīgi. Ikvienam, kuram ikdienā nav jāveic dažādi mājas darbi un nav lielas pieredzes darbā ar instrumentiem, BOSCH zaļās sērijas instrumenti ir labākā izvēle. 

Bosch instrumenti

Zilā instrumentu sērija – ilgstošam darbam

BOSCH zilā instrumentu sērija ir radīta intensīvam darbam – liela apjoma celtniecībai, renovācijām, vecu ēku atjaunošanai, mēbeļu izgatavošanai ar rokām, lielu urbumu veikšanai betona sienā vai veselas sienas nojaukšanai. Galda zāģis, slīpmašīna vai atskaldāmais āmurs ir īstie sabiedrotie šādu darbu veikšanai. Piemērotība ilgstošai slodzei un ērta lietošana vislabāk raksturo BOSCH zilās sērijas instrumentus. 

Bosch instrumenti

Jauda

Lai labāk izceltu atšķirību starp abām instrumentu sērijām, nedaudz aplūkosim tehnisko specifikāciju. BOSCH zaļajiem instrumentiem akumulatora strāvas stiprums ir līdz 2,5 Ah, ar ko pilnīgi pietiek dažādiem Dari Pats projektiem. Savukārt BOSCH zilās sērijas instrumentiem akumulatora strāvas stiprums var būt līdz 5,0 Ah, ar to pietiek ilgstošiem un intensīviem darbiem. Tieši tas, kas nepieciešams profesionāļiem. Bieži vien šīs sērijas instrumentiem ir bezsuku motors, kurš nodrošina ilgstošu darbības laiku, kā arī pasargā no pārslodzes un pārkaršanas.

Pilno BOSCH instrumentu piedāvājumu vari aplūkot ŠEIT. Apskati un izvēliem īstos instumentus saviem projektiem un darbiem!


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu