0
0

KARCHER – tīrīšanas risinājumi mājai, dārzam un darbnīcai

Kopīgot
23. novembris, 2021

KARCHER ir viens no vadošajiem tīrīšanas tehnoloģiju un iekārtu ražotājiem. Neatkarīgi  no tā, vai runa ir par mājas iekšpusi vai ārpusi, KARCHER piedāvā īstos uzkopšanas risinājumus. Katrs produkts ir izgatavots atbilstoši augstākajiem standartiem un ir pilnībā pārbaudīts, lai nodrošinātu labāko klienta pieredzi. 

Kādēļ izvēlēties KARCHER?

  • Ērts, efektīvs un lietderīgs. KARCHER produkcija nepieciešama mājokļu īpašniekiem, kuri novērtē ātrus un vienkāršus risinājumus.
  • Patentēta tehnoloģija. Patentētā tehnoloģija nodrošina efektivitāti un veiktspēju, padarot tīrīšanas procesu īpaši vieglu.
  • Garantija. KARCHER ierīcēm ir ražotāja garantija. Garantijas laiks dažādām precēm var būt atšķirīgs.
  • Ilgtspēja. KARCHER produkcija tiek ražota ar zemu izmešu līmeni, izvēloties ekoloģiskus materiālus, kā arī tiek izmantotas tehnoloģijas, kuras ietaupa gan ūdeni, gan elektroenerģiju. 

Karcher augstspiediena mazgātājs 

KARCHER augstspiediena mazgātājs

KARCHER augstspiediena mazgātāji ir ideāls risinājums dažādiem uzkopšanas darbiem.  Lietošanas laikā izbaudiet inovatīvas funkcijas, augstas kvalitātes detaļas un komfortu. Gadu desmitiem ilgā pieredze garantē labāko lietošanas pieredzi. KARCHER ir lielisks palīgs, neatkarīgi no uzkopšanas darba veida. Āra mēbeļu mazgāšana, terases uzkopšana, automašīnas vai laivas mazgāšana, piebraucamā ceļa apkope vai mājas fasādes mazgāšana – visiem darbiem noder KARCHER augstspiediena mazgātājs. 

Kādēļ izvēlēties KARCHER augstspiediena mazgātāju?

  • KARCHER sūkņi nerūsē.
  • Ilgs kalpošanas laiks, modeļi K4-K7 aprīkoti ar bezsuku motoriem, kuri nodrošina mazāku troksni un samazina enerģijas patēriņu.
  • Uzlabotā sprauslu tehnoloģija nodrošina par 50% lielāku jaudu, kā arī patērē par 80% mazāk ūdens salīdzinājumā ar dārza šļūteni.
  • KARCHER augstspiediena mazgātāju var pieslēgt pie ūdens vada, taču var izmantot arī ūdeni no tvertnes vai spaiņa.
  • Ir pieejami piederumi un papildierīces, kuras der visiem modeļiem.
  • Noteiktiem modeļiem ir pieejama garantija līdz pat 7 gadiem, ja tie tiek reģistrēti tiešsaistē. Pieejams ierīču serviss un rezerves daļas. 

Karcher augstspiediena mazgātājs 

KARCHER logu tīrītāji

Ar KARCHER logu tīrītāju/sūcēju logi tiek notīrīti trīs reizes ātrāk nekā mazgājot ar rokām. Pēc mazgāšanas logi ilgāk paliek tīri, kā arī netiek atstātās švīkas. Šī ierīce ir ne tikai paredzēta mājokļa uzkopšanai, bet tā palīdz mājokli uzturēt veselīgu, jo rudens un ziemas periodā ar tiem ir iespējams ērti noņemt lieko kondensātu no logiem. 

Kādēļ izvēlēties KARCHER logu tīrītāju?

KARCHER logu tīrītāju tehnoloģija garantē logu mirdzumu, tos ir ērti lietot, jo tie ir aprīkoti ar akumulatoru sistēmu, kā arī tiem ir kompakts dizains, ar kura palīdzību ir iespējams ērti notīrīt visas gludās virsmas. Garais silikona asmens ar īpašo elastību nodrošina efektīvāku gludo virsmu tīrīšanu, samazinot uzkopšanas laiku un pūles. 

Karcher logu mazgātājs

KARCHER putekļu sūcēji

Putekļu sūcēji ir universāli tīrīšanas rīki, ar kuru palīdzību ir iespējams savākt šķidrumus, netīrumus un dažādus gružus, kā arī tie spēj noņemt traipus no tekstilmateriāla virsmām. Īpaša filtru sistēma un atsevišķi piederumi palīdz izturīgajiem putekļu sūcējiem veikt uzkopšanas darbus ātri un rūpīgi. 

Kādēļ izvēlēties KARCHER putekļu sūcējus?

  • Energoefektivitāte – īpaši jaudīgi ar zemu enerģijas patēriņu, kuru nodrošina efektīvais motors. Ietaupiet elektroenerģiju, nesamazinot sūkšanas veiktspējas.
  • Plašs piederumu klāsts – ar putekļu sūcēju piederumiem iespējams ērti sasniegt labākos tīrīšanas rezultātus.
  • Ērta filtru tīrīšana – filtrus ir iespējams iztīrīt, vienkārši nospiežot pogu (šī fnkcija ie pieejama WD 5 un WD 6 modeļiem). 

Karcher putekļu sūcējs

KARCHER grīdas uzkopšanas iekārtas

Grīda ir vieno no virsmām, kura mājā ir jātīra bieži. Tā ikdienā saskaras sākot ar mājdzīvnieku ķepām un dubļainiem apaviem, līdz pat cepumu drupatām un kafijas traipiem, tādēļ tai nepieciešama regulāra apkope. Bet ir jāņem vērā dažādo grīdas segumu kopšanas prasības, jo tās visiem nav vienādas. 

Kādēļ izvēlēties KARCHER grīdas uzkopšanas iekārtas?

  • Piemērota visa veida cietajām grīdām – tajā skaitā kokam, laminātam, flīzēm, pulētam betonam un citiem cietajiem segumiem.
  • Tiek izmantots tikai tīrs ūdens – higiēniski tīras grīdas, izmantojot tikai tīru ūdeni visiem tīrīšanas darbiem, bet netīrais ūdens nonāk atsevišķā tvertnē.
  • Piekļūstiet grūti aizsniedzamām vietām – grozāmā galva ļauj veikt uzkopšanu zem mēbelēm un citās neērtās vietās.
  • Ātrs žūšanas laiks – liekais ūdens no grīdas tiek savākts netīrā ūdens tvertnē.
  • Paātrina grīdas uzkopšanu – mikrošķiedras rullīši nodrošina efektīvu tīrīšanu un prasa mazāku piepūli. 

Karcher grīdas uzkopšanas iekārta

KARCHER uzkopšana ar tvaiku

Higiēniska, ātra un efektīva uzkopšana visā mājoklī, KARCHER tvaika tīrītāji nodrošina dziļu tīrīšanu bez ķimikālijām. Tvaiks iznīcina baktērijas un nodrošina maksimāli higiēnisku dzīves vietu. 

Kādēļ izvēlēties KARCHER tvaika uzkopšanas ierīces?

  • Komerciāla līmeņa ierīces lietošana mājas vajadzībām – inovatīva tehnoloģija ar augstu tvaika kvalitāti un jaudu, kura izgatavota no izturīgiem materiāliem.
  • Daudzpusīgums – visiem KARCHER tvaika tīrītājiem ir plašs piederumu klāsts. Bezgalīgi daudz iespēju mājas uzkopšanai. To var izmantot virtuves, vannas istabas, logu, cieto virsmu, piemēram, flīžu vai lakota parketa tīrīšanai.
  • Ātra un efektīva tīrīšana – uzkopšana ar tvaiku prasa ievērojami mazāku piepūli, darbu ir iespējams paveikt ātrāk, kā arī tvaika uzkopšana samazina nepieciešamību pēc rūpīgas tīrīšanas un pulēšanas grūti aizsniedzamās vietās.
  • Drošs videi, alerģijas slimniekiem, bērniem un mājdzīvniekiem – tvaika uzkopšanā tiek izmantots tikai ūdens, nav vajadzīgas ķimikālijas. Tā ir videi draudzīga un piemērota cilvēkiem ar alerģijām. 

Karcher tvaika uzkopšanas ierīce

Padari mājas un dārza uzkopšanu ātrāku, ērtāku un vienkāršāku! INSERV.LV atradīsiet visu nepieciešamo - gan KARCHER uzkopšanas ierīces, gan piederumus tām. 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu