0
0

Jaunā Makita XGT 40V instrumentu grupa

Kopīgot
20. oktobris, 2021

Makita XGT 40V  

Zīmols Makita saprot, ka instrumentu kvalitātei un darbībai ir liela nozīme tajā, lai profesionāļi varētu sasniegt labākos iespējamos rezultātus visefektīvākajā veidā. Pirms neilga laika esošajai Makita 18V LXT instrumentu grupai pievienojās jauna instrumentu grupa – Makita XGT 40V. Jaunā instrumentu līnija ir vēl viens solis tuvāk tam, lai aizstātu instrumentus ar vadu. Rakstā sīkāk aplūkosim jauno instrumentu grupu.

Kāpēc 40V?

Makita 18V akumulatora instrumenti ir iecienīti darba vietās pateicoties izdevīgumam, jaudai un pārnēsājamībai. Mūsdienās katram elektroinstrumentu ražotājam piedāvājumā ir 18V akumulatora instrumenti. Akumulatoru tehnoloģijas ir pilnveidojušās, tādēļ ir palielinājies pieprasījums pēc arvien jaudīgākiem akumulatora instrumentiem. Jaunās Makita 40V XGT akumulatoru sistēmas izveide ļāva ne vien izveidot jaunu lielas noslodzes darbarīku klāstu, bet arī ļāva Makita izveidot jaunu pārveidotu divvirzienu sakaru sistēmu starp instrumentu un akumulatoru, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju un uzticamību.

Makita XGT 40V 

Vai 40V klāsts aizstāj 18V klāstu?

Nē. LXT klāsts turpinās pastāvēt blakus jaunajam XGT klāstam. 18V instrumenti ir vieni no veiksmīgākajiem akumulatora instrumentiem, tādēļ Makita 18V LXT klāsts noteikti tiks vēl attīstīts un atbalstīts arī nākotnē.

Vai XGT un LXT ir savstarpēji saderīgi? 

Jaunie Makita XGT 40V akumulatori nav saderīgi ar 18V LXT akumulatoriem un otrādi. Taču ir izstrādāts uzlādes adapteris, kurš ļaus ar vienu lādētāju uzlādes abus akumulatora veidus. Adapteris izstrādāts, lai samazinātu jucekli, kurš rakstos, ja abus akumulatora veidus lietotu vienlaicīgi.

Makita XGT 40V 

Ieguvumi no jaunajiem Makita 40V XGT instrumentiem un akumulatoriem:

  • Makita ir veikusi vairākus uzlabojumus, lai nodrošinātu ilgstošu izturību sarežģītos darbos. Akumulatori ir iebūvēti izturīgos korpusos, kuros ir iestrādāts triecienu absorbējošs polsterējums.
  • XGT sērijai Makita ir izstrādājusi programmu, ar kuras palīdzību tiek nodrošināta digitālā saziņa starp instrumentu un akumulatoru, piemēram, lai novērstu kritisku izlādi vai pārkaršanu. Jaunā Smart sistēma ir izstrādāta, domājot par nākotni, lai vēlāk vieglāk būtu ieviest atjauninājumus.
  • Ātrā uzlāde jau ir kļuvusi par Makita tradīciju un arī jaunie XGT akumulatori to turpina. Makita apgalvo, ka pietiks ar 28 minūtēm, lai akumulators atkal būtu gatavs lietošanai.
  • Instrumenti ir izstrādāti darbam sarežģītos apstākļos. Izvēlētie modeļi ir aprīkoti ar ūdensnecaurlaidīgu trīs slāņu korpusu, kā arī īssavienojuma novēršanas sistēmu spaiļos. Makita mērķis ir iegūt IPX4 sertifikātu.
  • 40V akumulatoru sistēma nodrošina divas reizes lielāku jaudu nekā nozares vadošā 18V sistēma, sniedzot neatkarību no stacionārajiem strāvas avotiem.

 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu