0
0

Būtiskākie fakti, kuri jāzina par Milwaukee instrumentiem

Kopīgot
11. oktobris, 2022

Ir dažas kompānijas, kuras tāpat kā zīmols Milwaukee, var lepoties ar inovācijām un senu uzņēmuma vēsturi. Zīmols Milwaukee radās 1924. gadā Amerikā, un zīmola nosaukums ir radies par godu pilsētai, kurā tas tika dibināts. Milwaukee cenšas izprast savu klientu prasības, tādēļ mēdz novērot kā darbarīki tiek izmantoti dzīvē. 

Lai gan zīmols Milwaukee ir labi zināms, tomēr ir daži tipiskie jautājumi, kuri iešaujas prātā pirms instrumentu iegādes. Raksta turpinājumā aplūkosies biežāk sastopamos jautājumus. 

Milwaukee instrumenti

1. Vai Milwaukee instrumenti ir kvalitatīvi?

Noteikti. Milwaukee nozarē darbojas jau vairāk kā 90 gadus un ir pazīstami ar inovatīvu risinājumu radīšanu atbilstoši amatnieku vajadzībām. Uzņēmums sadarbojas ar reāliem lietotājiem, lai labāk izprastu lietotāju vajadzības darba vietā. Rezultātā zīmols piedāvā darbarīkus gan profesionāļiem, gan DIY meistariem (DIY – Do It Yourself jeb dari pats). 

2. Vai Milwaukee rokas instrumenti ir labi? 

2010. gadā Milwaukee pievērsās rokas instrumentu līnijas uzlabošanai un pilnveidošanai. Šobrīd ir pieejamas atslēgas, kuras ir biezākas, ar noapaļotām malām un vietu īkšķim. Atšķirībā no plānākām uzgriežņu atslēgām, ar kurām iespējams savainot rokas, Milwaukee atslēgas sniedz papildus komfortu gadījumos, kad ir nepieciešams pielietot spēku, lai atskrūvētu sarūsējuši skrūvi. 

3. Kāda veida instrumentus Milwaukee ražo?

Milwaukee piedāvā plašu klāstu ar inovatīviem elektroinstrumentiem, rokas instrumentiem, kā arī citus piederumus, piemēram, pneimatiskos instrumentus un āra aprīkojumu. Aplūkosim dažas instrumentu grupas no plašā Milwaukee preču  piedāvājuma: 

  • Zāģi. Labs zāģis ir nepieciešams visiem amatniekiem. Lielā griešanas jauda palielina daudzpusību. Daži modeļi ir aprīkoti ar LED gaismu, kura palielina darba precizitāti. 
  • Urbjmašīnas. Jauda un precizitāte pat vissarežģītākajos uzdevumos. Milwaukee urbjmašīnas parasti ir aprīkotas ar ergonomiskiem rokturiem un vibrācijas samazināšanas sistēmu, kura palielina komfortu un samazina muskuļu nogurumu. 
  • Instrumentu akumulatori. Milwaukee 18V akumulatoriem ir vairāki veidi, sākot no 2.0Ah, 5.0Ah, 6.0Ah, 8.0Ah līdz 12.0Ah, tomēr tuvākajā laikā Milwaukee plāno vēl palielināt strāvas stiprumu, lai nodrošinātu vēl ilgāku darbības laiku. Savukārt 12V akumulatori robežojas no 2.0Ah, 3.0Ah, 4.0Ah līdz 6.0Ah.

 

4. Vai Milwaukee darbarīku un piederumu kvalitāte atšķiras no konkurentu piedāvājuma?

Milwaukee instrumentu piederumi (zāģa asmeņi, urbji, u.c.) un elektroinstrumenti ir izstrādāti un ražoti smagam darbam. Lai gan ir velme salīdzināt dažādu ražotāju piedāvātās preces, beigās visu izšķir sniegums. Daži būtiski faktori, kuri nosaka izvēli starp vienu vai citu ražotāju ir ražotāja garantija, instrumentu daudzveidība un izmaksas. 

5. Kādēļ izvēlēties Milwaukee akumulatora instrumentus? 

Milwaukee akumulatora instrumentus raksturo izcila tehnoloģija, viegls dizains, kompakts izmērs, izturīga konstrukcija, laba veiktspēja. Ar instrumentiem iespējams strādāt pat nelielās telpās, kurās nav elektrības. Pateicoties nelielajam svaram, ir iespējams strādāt ilgāk, jo nerodas muskuļu nogurums. 

6. Kādēļ Milwaukee instrumentiem ir tāda cena?

Cena bieži vien ir galvenais faktors, kurš nosaka lēmumu par preces pirkšanu vai nepirkšanu. Milwaukee instrumentus bieži vien izmanto profesionāli santehniķi, mehāniķi, elektriķi un galdnieki. Kvalitāte ir viena no šī zīmola īpašībām, tādēļ cena salīdzinājumā ar citu ražotāju piedāvājumu ir augstāka, bet ir vērts maksāt vairāk. Lieliks veids, kā iegādāties instrumentus izdevīgāk, ir MILWAUKEE instrumentu komplekta iegāde. Pērkot intrumentu komplektu vienmēr sanāk izdevīgāk, nekā pirkt katru instrumentu atsevišķi. 

INSERV.LV piedāvājumā atradīsiet plašu izvēli ar Milwaukee instrumentiem un piederumiem, piemēram, triecienatslēgas, lapu pūtējus, slīpmašīnas, urbjmašīnas un daudzas citas preces. Interneta veikalā bieži vien ir pieejamas Milwaukee akcijas un citi īpašie piedāvājumi. Ar aktuālo informāciju un piedāvājumiem iespējams iepazīties ŠEIT.

Milwaukee urbjmašīna


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu