0
0

Lapu pūtēja iegādes ceļvedis

Kopīgot
28. septembris, 2020

Vai apnicis katru dienu grābt lapas un slaucīt piebraucamo ceļu? Lielisks lapu pūtējs var krietni vien atvieglot šo uzdevumu.

Benzīna vai Akumulatora

Pērkot lapu pūtēju, ir svarīgi ņemt vērā, kā tas tiks izmantots. Ja to plānojat izmantot īsu laika posmu, jums ir maza platība vai lapu daudzums ir neliels, rokas bezvada akumulatora pūtēji ir ļoti viegli darbināmi, viegli, klusi un gandrīz bez vibrācijas, kā arī uzlāde notiek tikai no 30 līdz 50 minūtēm. Ja plānots strādāt ilgāku laiku, jums ir liela platība vai daudz lapu, ko pūst, ar benzīnu darbināms pūtējs nodrošinās jums vairāk iespējas.

Rokas lapu pūtējs vai Mugursomas lapu pūtējs

Rokas pūtēji parasti mazāk sver un ir vieglāk lietojami. Tie ir lieliski piemēroti vidusmēra dārzam vai viegliem darbiem, piemēram, puķu dobju sakārtošanai un nopļautās zāles noņemšanai no ietvēm, piebraucamajiem ceļiem un mazajiem zālājiem. Savukārt, mugursomas lapu pūtējs būs daudz ērtāks lietošanai lielākām platībām, jo tas nav jātur rokā. 

Lapu sūcējs

Dažiem pūtējiem ir vakuuma opcija, kuru var izmantot, lai iesūktu zāli, gružus un lapas. Tas ir īpaši noderīgi vietās, kur nevēlaties pūst gružus apkārt, piemēram, baseinā, dīķī vai ap savu automašīnu.

Troksnis

Daudzus rajonus rupji pamodinājis nepatīkami skaļš lapu pūtēja apdullinošais troksnis. Ja vēlaties, lai jūsu kaimiņi būtu apmierināti un ja trokšņa līmeņa samazināšana līdz minimumam ir galvenā prioritāte, meklējiet pūtēju ar trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju. Daži pūtēji ir īpaši izstrādāti, lai tiem būtu zems trokšņa līmenis, piemēram, ar akumulatoriem darbināmi bezvada pūtēji.

Citas lietas, kas jāņem vērā, pērkot pūtēju.

  • Pārliecinieties, ka pūtēju ir viegli iedarbināt. Ja iespējams, izmēģiniet to jau pie iegādes.
  • Meklējiet pūtēju, kas nav pārāk smags un to var lietot gan no kreisās, gan no labās puses, lai varat turēt to gan labajā, gan kreisajā rokā. Ja pūtīsiet lapas un gružus apkārt puķu dobēm vai citām vietām, kur gaisa plūsma var salauzt zarus/noplēst ziedus, meklējiet pūtēju ar regulējamu gaisa ātrumu.
  • Apsveriet pūtēju ar antivibrāciju. Tie absorbē vibrāciju, kas samazina slodzi rokām, padarot darbu vieglāku un patīkamāku.
  • Izvēlieties pūtēju, kas spēj apstrādāt gan mitras, gan sausas lapas.


Ja jums ir jautājumi par konkrētiem lapu pūtēju modeļiem, kas pieejami mūsu veikalā, gaidīsim ciemos un labprāt izpalīdzēsim grūtajā izvēlē!

 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu