0
0

Ziemassvētku dāvanu ceļvedis .. dāvana VIŅAM!

Kopīgot
1. decembris, 2021

Lēmums par dāvanu personai, kurai jau viss ir, var būt biedējošs uzdevums. Pateicoties neskaitāmām dāvanu idejām, internetam, kas ir pilns ar internetveikaliem un to reklāmām, šis darbiņš ir palicis daudz vieglāks. Viss, kas ir jādara - ir jānosaka budžets un jāuzdot pāris jautājumi par personu, ko vēlaties apdāvināt. Kāds ir viņa dzīvesveids? Kāda nodarbošanās un hobiji? Ja kaut viena no atbildēm ir - darbošanās ar auto, celtniecību vai DIY (Dari-pats) projektiem, esat nonācis īstajā vietā!


Darbarīki ir un vienmēr būs lieliska dāvana, lai uzrunātu jebkuru vīrieti vai sievieti, kam patīk strādāt pašam. Mēs esam izveidojuši Ziemassvētku dāvanu ceļvedi, kurā iekļauti gan kvalitatīvi darbarīki, gan jaudīgi elektroinstrumenti, gan daudzas citu preču grupas, kas neliks vilties!

Instrumentu komplekti

Dažāda veida un izmēra instrumentu komplekti noderēs pilnīgi visiem - no maza dzīvokļa īpašnieka, kam pa retam jāsaskrūvē IKEA mēbeles un jāpieliek pie sienas glezna, līdz pat pieredzējušam auto mehāniķim, kam rokas instrumentu izmantošana ir ikdiena. Ieskaties šī brīža akcijās mūsu TOP pārdotākajiem instrumentu komplektiem. 

Lukturīši

Jebkurā mājoklī un ieteicams arī auto - jābūt pieejamam lukturim gadījumā, ja pazūd elektrība vai nepieciešams ielūkoties kādā tumšā vietā. Šogad esam sarūpējuši plašu izvēli dažāda veida lampām, kuras papildus aprīkotas ar USB uzeju, kas dod iespēju uzlādēt savu telefonu no luktura! Lielisks papildus bonuss dodoties izbraucienos vai pārgājienos. 

Šāda veida instrumenti noteikti palīdzēs ietaupīt daudz laika darbos, kā arī ļaus izvairīties no iespējas pielikt pie sienas gleznu šķībi. 

Elektroinstrumenti

Atkarībā no hobija un profesijas, šī dāvanu grupa ir visplašākā un populārākā. Urbjmašīnas, slīpmašīnas, zāģi u.c. - darbi veiksies daudz ātrāk ar kvalitatīviem parīgrīkiem. Šajos svētkos esam sarūpējuši vairākus elektroinstrumentu komplektus, lai par mazāku cenu varat iegādāties un uzdāvināt uzreiz 2 instrumentus! Izvēlies vislabāko kombināciju. 

Šī ir tikai neliela daļa no plašā piedāvājuma. Dodies uz lielo dāvanu sarakstu ŠEIT, vai sazinies ar mūsu veikala pārdevējiem, ja izvēle ir pārāk grūta .. noteikti palīdzēsim, cik spēsim!

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu