0
0

Rokas instrumenti no KREATOR!

Kopīgot
13. februāris, 2023

Rokas instrumenti ir jebkura praktiska darba būtiska sastāvdaļa neatkarīgi no tā, vai tas ir DIY jeb dari pats vai būvniecības projekts. Tie ir daudzpusīgi, viegli lietojami un var palīdzēt precīzi un efektīvi veikt dažādus darbus. Šajā rakstā aplūkosim vispopulārākos rokas instrumentus un to izmantošanas veidus, lai tev būtu vieglāk izvēlēties sev vajadzīgos darbarīkus būvējot, labojot vai strādājot pie saviem "dari pats" projektiem.  

Āmurs 

āmurs  KREATOR āmuri  


Āmurs ir viens no zināmākajiem un plaši izmantotākajiem rokas instrumentiem. Tie ir dažādu formu, izmēra un svara, jo paredzēti daudzveidīgu uzdevumu veikšanai.  
Divi izplatītākie āmuru veidi ir:  

  • Spīļu āmurs (saukts arī par universālo āmuru) - paredzēts naglu dzīšanai kokā, kā arī ar to ir iespējams izvilkt deformētās naglas.  
  • Veseris (sarunvalodā saukts par kuvaldu) - šo āmura veidu parasti izmanto demontāžas darbiem vai lielu priekšmetu iedzīšanai. 

Izvēloties sev vajadzīgo āmuru ir svarīgi ņemt vērā svaru. Jo vieglāku āmuru izvēlēsies, jo vieglāk vadāms un manevrējams tas būs. Savukārt, izvēloties smagāku āmuru, ar to būs iespējams radīt lielāku spēku! Zīmola KREATOR piedāvājumā atradīsies vairāku veidu āmurus: gumijas, veserus, āmurus ar naglu vilcēju jeb spīļu, kā arī citus. KREATOR izpelnījies atzinību, pateicoties savai kvalitātei un ilgajam kalpošanas laikam.  

Skrūvgriezis 

skrūvgriezis  kreator skrūvgriezis 


Skrūvgriezis ir vēl viens daudzpusīgs rokas instruments, kas ir neatņemama sastāvdaļa jebkuram DIY jeb dari pats projektam. Tiem ir dažādas formas, izmēri un veidi, tostarp plakanie, PH jeb Phillips-head, PZ un Torx skrūvgrieži. 
Ir svarīgi izvēlēties darbam piemērotu skrūvgriezi, jo izmantojot nepareizo , skrūves var tik sabojātas, kā rezultātā, tās var būt grūti izskrūvēt. Labs risinājums, lai sagatavotos jebkurai dzīves situācijai, ir iegādāties skrūvgriežu komplektu. Labam skrūvgriežu komplektam būtu jāsastāv no vairāku izmēru un veidu skrūvgriežiem, lai ar tiem būtu iespējams skrūvēt dažādu veidu skrūves.

Ja vēlies iegādāties kvalitatīvus skrūvgriežus un to komplektus, tad noteikti vērts aplūkot KREATOR piedāvājumu. Ērti un kvalitatīvi instrumenti būs lielisks sabiedrotais, lai darbi tiktu paveikti precīzi un bez liekas aizķeršanās. KREATOR ir radījis pievilcīgu un informatīvu iepakojumu ar kura palīdzību iespējams ātri un ērti izvēlēties sev vajadzīgo instrumentu.  

 


Knaibles 

Knaibles  KREATOR knaibles 


Knaibles ir rokas instruments, ko izmanto satveršanai, griešanai un liekšanai. Knaiblēm ir vairāki veidi, katrs no tiem paredzēts savam darbam un uzdevumam. Ja neesi pārliecināts, kurš veids tev ir piemērotākais, tad noteikti ir vērts izvēlēties knaibles ar plakaniem galiem jeb  universālās knaibles, tās tu varēsi izmantot dažādiem darbiem mājās vai strādājot pie kāda no saviem projektiem. Šīs knaibles nodrošinās optimālu saķeri, kā arī pateicoties apļveida padziļinājumam, ar tām būs ērti satvert un noturēt plakanas un mazas detaļas. KREATOR piedāvā plašu knaibļu klāstu: universālās, sāna, stiepļu, naglām, saspiedējknaibles un citas. Gumijotie rokturi, ar kuriem aprīkota liela daļa KREATOR instrumenti, nodrošina ērtu darba veikšanu.

 
Zāģis 

KREATOR zāģi  KREATOR zāģi 


Zāģis ir rokas instruments, ko izmanto koka, metāla vai citu materiālu sazāģēšanai. Divi izplatītākie veidi ir rokas un metāla zāģi. Rokas zāģi pieejami dažādos izmēros un formās, un ir ideāli piemēroti dažādas cietības un blīvuma koka zāģēšanai. Savukārt metāla zāģis būs piemērots metāla griešanai. Ar tā palīdzību būs iespējami tīri un ātri griezumi metālā, plastmasā, cauruļvados, vara caurulēs vai skrūvēs. Izvēloties zāģi, svarīgi ņemt vērā to, kādu materiālu paredzēts griezt un cik garam jābūt pašam asmenim.

KREATOR sortimentā atradīsi zāģi dārzam un kokam, reģipsim un gāzbetonam, kā arī metālam. KRAETOR rokas instrumenti būs labs palīgs dažādos ikdienas darbos, neatkarīgi vai to veiks profesionālis vai amatieris, jo šis  Beļģijā radītais zīmols ir parūpējies pa to, lai instrumenti būtu ērti lietojami ikvienam!  


Rokas instrumenti ir ne tikai nepieciešami būvlaukumā vai remonta darbos, bet arī neatņemama sastāvdaļa jebkurā mājsaimniecībā.  Āmurs, skrūvgriezis, knaibles un zāģis ir tie darbarīki, kuriem notriekti vajadzētu būs ikvienā mājā. INSERV.LV internetveikalā atradīsi plašu rokas instrumentu sortimentu no populārākajiem zīmoliem. Ienāc un apskati to ŠEIT! 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu