0
0

Melnās piektdienas piedāvājums

Kopīgot
22. novembris, 2022

Melna piektdiena

Laiks sākt lielo iepirkšanos! Tikai trīs dienas no 25.11. līdz 27.11. – katru dienu dažādi īpašie piedāvājumi! Tā ir lieliska iespēja iegādāties nepieciešamo saviem projektiem, darbiem, vai varbūt jau laicīgi sagādāt svētku dāvanas tuviniekiem, jo LĒTĀK NEBŪS! Katru dienu būs cits īpašo cenu piedāvājums, tāpēc nekavējies ar preču iegādi!  Piedāvājums tiem, kas dara!  

PIEKTDIENA 25.11.

 

Dārza melnā piektdiena

 

 

DĀRZA TEHNIKA 

Kurš ir teicis, ka jauna dārza tehnika jāpērk tikai pavasarī? Ragavas taču taisa vasarā un ratus ziemā! Sagatavojies sezonai jau tagad, lai pavasarī esi tas kaimiņš kuram ir visskaistāk nopļautais mauriņš, kamēr pārējie tērē laiku jaunas tehnikas iegādei, vai vecās tehnikas apkopei. TIKAI 25.11. dārza tehniku varēs iegādāties daudz izdevīgāk!  

Šeit vari aplūkot dažas no precēm, kuras būs pieejamas par vēl izdevīgākām cenām! Ņem vērā, ka akcijas cenas atklāsim tikai akcijas dienā. 

 

melnā piektdiena piedāvājums

 

 

SESTDIENA 26.11.

 

Elektroinstrumentu melna piektdiena

 

 

ELEKTROINSTRUMENTI 

Sestdiena ir īstā diena, lai nomainītu veco vada urbjmašīnu uz jaunu un skaistu akumulatora instrumentu, jo 26.11. elektroinstrumenti būs pieejami daudz izdevīgāk! Piedāvājumā būs ne tikai akumulatora instrumenti, kuri ir lieliski piemēroti nelielu remontdarbu veikšanai , bet arī elektroinstrumenti ar vadu, tie ir piemēroti jaudīgākiem, industriāliem darbiem, piemēram, ilgai urbšanai vai slīpēšanai. Atzīmē kalendārā, lai nenokavētu šo iespēju. Iegādājies DEWALT, RYOBI, DNIPRO-M, MAKITA un ne tikai vēl izdevīgāk. Ienāc un atrodi sev nepieciešamo! 

Te dažas no precēm, kuras būs pieejamas par lielisku cenu!

 melnā piektdiena piedāvājums 

 

SVĒTDIENA 27.11.

 

Rokas instrumenti melna piektdiena

 

  

ROKAS INSTRUMENTI

Kvalitatīvi rokas instrumenti ir nepieciešami katram īstam meistaram, kurš dara! 27.11. piedāvājumā būs muciņas, atslēgas, knaibles, skrūvgrieži un daudz kas cits izdevīgākās cenās. Atsvaidzini savu instrumentu kasti ar jauniem, kvalitatīviem rokas instrumentiem, lai kļūtu par meistaru, kuram neviens darbs nav par grūtu!  

Dažas no precēm, kurām būs Melnās piektdienas piedāvājums!   

 melnā piektdiena piedāvājums 
Atpakaļ uz jaunumu sarakstu