0
0

Līgo svētku dabas komplekts iesācējiem

Kopīgot
15. jūnijs, 2021

Pēc kārtīgas svinēšanas ir nepieciešama arī mājīga guļvieta, kas vasaras saulgriežu svinēšanā noteikti ir laba telts, ja svētki svinēti pie dabas. Ērtas telts neatņemama sastāvdaļa ir arī mīksts paklājiņš vai matracis un komfortabls guļammaiss. Lai nelauzītu galvu piedāvājam Līgo svētku dabas komplektu iesācējiem! 

  • Četrvietīga telts, ar plašu priekšnamu mantu vai apavu glabāšanai, būs ērts risinājums gulēšanai saldā miegā visas nakts garumā. Tā ir ideāli piemērota ģimenēm nelieliem izbraucieniem pie dabas.
  • Komfortabls un silts guļammaiss, kas ir ērti sapakojams somā un neaizņem daudz vietas gādās par mierīgu nakti. Svarīgi atcerēties, ka guļammaisi iedalās arī pēc auguma.
  • Paklājiņš. Nepatīk gulēt uz parastā putu paklājiņa? Vai apnicis vadāt līdzi lielo piepūšamo gultu, kam nepieciešama elektrība, lai to piepūstu kā arī gaisa "izpūšanas" process aizņem laiku? Piedāvājam pašpiepūšamos matračus. Viegli un ātri piepūšams ar neslīdošu virsmu, turklāt savienojams ar citiem matračiem, lai rastos sajūta, ka teltī ir ievietots viens liels matracis. 
  • Ja nav iespēja kurināt ugunskuru, bet ļoti kārojas svētku desiņu, tad piedāvājam vieglu un kompaktu saliekamo grilu "Grils Magic", kas glābs šo situāciju. Atliek vien piebērt ogles un, kā Singapūras satīna un Horena dziesmā “Piededzini man”. 

Līgo svētku dabas iesācēju komplekts

 

 

Ja plānots iegādāties lielāku grilu, ne tikai ērtai līdzņemšanai, bet kārtīgai pasēdēšanai dārzā vai uz balkona terases, ieskaties mūsu grilu piedāvājumā. 

Grili

 

Un, protams, nedrīkst aizmirst par svarīgiem sīkumiem, kā jaudīgi un efektīvu pretodu līdzekļi, kas pasargās no nevēlamajiem dabas draugiem. 

Pret odu un pret ērču līdzekļi

 

 

Ja Tu piederi pie izteiktiem komforta cienītājiem, tad parūpējies sev par ērtu un prakstisku kempinga krēslu! Saliekami, praktiski, paņemami līdzi gan pie jūras, gan pārgājienā mežā. 

Kempinga krēsli

 

Un kā nu mūsdienās var iztikt bez šūpuļtīkla? Viens no populārākajiem atpūtas trendiem. Šogad INSERV.LV piedāvājumā plašs krāsainu, izturīgu un ērtu šūpuļtīklu klāsts. Viegls un kompakts atpūtas risinājums, kuru atliek vien iesiet divos kokos, stabos kaut starp divām automašīnām – un atpūta garantēta.  

Šūpuļtīkli

INSERV.LV vēl lustīgus svētkus un lieliski pavadītu laiku pie dabas!

Vainags


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu