0
0

Idejas Ziemassvētku dāvanām īstiem profesionāļiem no BAHCO!

Kopīgot
1. decembris, 2022

Ko dāvināt Ziemassvētkos? Šis jautājums nomoka ik gadu. It īpaši problēmas sagādā īstās dāvanas atrašana vīrietim. 

Mums ir dažas lieliskas idejas, par kurām tu uzzināsi lasot tālāk! 

 

Ziemassvētku dāvanu idejas viņam ar BAHCO!

BAHCO instrumenti


Visvairāk vīrieši novērtēs tieši praktiskās dāvanas, kuras varēs pielietot vēl ilgi. Lielākajai daļai stiprā dzimuma pārstāvju mājās ir kāds instruments vai to komplekts, kuru ik pa laikam papildina kāds jauns, noderīgs instruments. Bet, ja tādu vēl nav, iesakām iegādāties kādu no BACHO zīmola instrumentu komplektiem.

Mūsu piedāvājumā atradīsiet dažādus instrumentu, uzgaļu un muciņu komplektus. Tie būs ļoti noderīgi vīriešiem, kuriem patīk garāžā skrūvēt mašīnas, jo šī zīmola instrumenti ir izslavēti tieši automehāniķu vidū, kā ērti un kvalitatīvi palīgi darbos. Šī būs laba dāvana izvienam, kura ikdiena paiet autoservisā. Kas var būt labāks par jauniem, kvalitatīviem instrumentiem, ar kuriem darbs ritēs vēl raitāk un labāk?

Instrumentu iegāde var būt sarežģīta, ņemot vērā plašo instrumentu klāstu, izmēru un cenu kategoriju piedāvājumu. Zīmola BAHCO kvalitāti novērtēs ikviens instrumentu cienītājs, neatkarīgi no tā, vai viņš ir profesionālis, nedēļas nogales meistars vai iesācējs, kurš tikai sācis apgūt plašo instrumentu pasauli!

 

 

BAHCO instrumentu uzglabāšana un organizēšana

bahco instrumenti

 

Neatkarīgi no tā, vai nesen esat sācis vaidot savu instrumentu komplektu, vai vēlaties nomainīt jau nokalpojušos instrumentus pret jauniem, BAHCO zīmola sortimentā atradīsiet gan gatavus instrumentu komplektus, gan arī instrumentus visām vēlmēm un vajadzībām.  Bet, ja tomēr instrumentu ir daudz un ir nepieciešams tos visus saorganizēt, tad lieliska dāvana būs instrumentu kaste. Lai arī mēs to nevēlamies atzīt, instrumentu, skrūvju, enkuru un citu mazu piederumu meklēšana paņem daudz laika, kuru varētu izmantot daudz lietderīgāk, tāpēc, lai ietaupītu laiku un varētu to veltīt darbam, lielisks risinājums ir instrumentu kaste vai skapis. Tajā iespējams atdalīt un sakārtot visus nepieciešamos darbarīkus un piederumus sev ērtā veidā. Instrumentu kastes tvertnes ir noņemamas, tas nozīmē, ka nav jāņem līdzi visa kaste, ja, piemēram, nepieciešamas tikai skrūves!

BAHCO zīmola instrumentu kaste ir izgatavota no polipropilēna un tā paredzēta izmantošanai ekstremālos apstākļos. Tajā iespējams glabāt instrumentus dažādos nodalījumos. Kastei ir ērts un izturīgs alumīnija rokturis un tā aizverama ar metāla aizbīdņiem.

Lai instrumentus būtu ērti paņemt līdzi, šis zīmols piedāvā arī instrumentu somas, tās ir ērti lietojamas, tajās iespējams salikt pašus savrīgākos un biežāk izmantotos darba rīkus, lai tie darba procesā visu laiku būtu pa rokai un ērti sasniedzami!

 

 

Instrumenti profesionāļiem no BAHCO

bahco instrumenti

 

Automobiļu instrumenti ir izstrādāti tā, lai atvieglotu automašīnu remontu un apkopi. Ja nav pieejami īstie darbarīki, būs grūti veikt vajadzīgos uzdevumus bez aizķeršanās. Labs meistars kombinācijā ar pareizo aprīkojumu un prasmēm ir veids, kā atrisināt dažādas problēmas ar tehniku. Katram automehāniķim vai tehniķim ir jābūt uzticamiem un kvalitatīviem instrumentiem, lai veiksmīgi varētu veikt savu darbu bez problēmām un ar labiem rezultātiem. 

Laba universāla dāvana būs skrūvgriežu komplekts, kas noderēs gan tiem, kuri strādā pie auto, gan arī citiem profesiju un vaļasprieku pārstāvjiem. Komplektā ir sešu veidu skrūvgrieži, dažādu izmēru un veidu - gan krustiņi, gan mīnusiņi! Tiem ir izveidots ļoti ērts un ergonomisks rokturis, tādēļar tiem ir ļoti ērti strādāt. Pieejami arī specializētie elektriķu skrūvgrieži, kas noderēs profesionāļiem ikdienas darbos.

BAHCO ir uzņēmums ar vairāk kā 100 gadu senu vēsturi. Zīmols darbību aizsāka ar zāģu ražošanu, bet gadu laikā piedāvāto preču skaits ir ievērojami paplašinājies. Profesionāļi zīmolu galvenokārt ir iecienījuši kvalitātes dēļ. Mūsdienās daudzās garāžās un autoservisos ieraudzīsiet BAHCO ražotos instrumentus, tajā skaitā arī dinamometriskās atslēgas. 

 

 

bahco instrumenti

 

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu