0
0

Kādēļ nepirkt vislētāko ģeneratoru?

Kopīgot
13. maijs, 2021

Ģenerators ir lielisks ieguldījums. Neatkarīgi no tā, vai jūs meklējiet portatīvo ģeneratoru, ar kuru var darbināt kādu no mājas ierīcēm strāvas padeves pārtraukuma laikā, vai ģeneratoru, kuru var paņemt līdzi, strādājot uz lauka vai pārvietojoties kemperī, augstas kvalitātes ģeneratora iegāde noteikti atmaksāsies turpmāko gadu laikā.

Bet ne visi ģeneratori ir vienlīdzīgi. Ar ģeneratoriem ir tāpat kā ar instrumentiem, jūs saņemat to, par ko maksājat. Ja tiek iztērēta pārāk liela naudas summa par nekvalitatīvu preci, tad var rasties dažādas problēmas. Mūsu ieteikums nav doties uz veikalu, iztērēt kaudzi naudas un nopirkt jaudīgu ierīci. Tomēr, mēs esam pārliecināti, ka pirms iegādāties lētu, bezzīmola ģeneratoru, ir vērts pārdomāt šo soli. Ja tiks izvēlēts lētākais ģenerators, tad radīsies jautājumi, kurus aplūkosim sīkāk. 

Slikta efektivitāte nozīmē augstākas darbības izmaksas

Pirmkārt, lētākam ģeneratoram būs augstākas ekspluatācijas izmaksas nekā dārgākam ģeneratoram.

Arī dizains nebūs tik moderns – piemēram, lēta ģeneratora kompresijas koeficients var būt zemāks, līdz ar to būs slikta efektivitāte. Iespējams, ka lētāks ģenerators dedzinās motoreļļu, līdz ar to būs nepieciešama eļļas uzpilde, lai nodrošinātu, ka dzinējs netiek sabojāts.

Tas palielina darba izmaksas. Būs vairāk jātērē līdzekļi degvielai, lai izmantotu lētāku ģeneratoru. Un tas nozīmē to, ka jūs maksāsiet vairāk par ģeneratora izmantošanu, bet arī to, ka būs atkārtoti jāuzpilda tvertne biežāk, kas var radīt neērtības, it īpaši nakts vidū.

Kārtējām izmaksām un efektivitātei jābūt sabalansētām. Kā likums, labākais kompromiss ir kaut kur pa vidu. Jums nav jāpērk visdārgākais ģenerators, bet izvairieties pirkt arī pašu lētāko.

Lēti ģeneratori parasti ir trokšņaini, tiem ir augsti emisiju līmeņi

Visi ģeneratori rada kaut kādu trokšņa līmeni. Ģeneratori izmanto iekšējo aizdedzi, lai ražotu enerģiju. Ja tiek izmantotas augstākas kvalitātes detaļas un materiāli, ģeneratoru izdotais skaņas līmenis būs zemāks, tādējādi tie būs patīkamāki lietošanai, kā arī samazinās trokšņa radīto piesārņojumu. 

Var tikt sabojātas iekārtas un elektronika

Lūk, viens no iemesliem, kāpēc nevajadzētu iegādāties lētu ģeneratoru. Ja ģenerators nedarbojas pareizi vai tam ir kādi bojājumi, iespējams, tas sabojās ne tikai pat sevi, bet arī citas ierīces. Tas sabojās visu, kam tas ir pieslēgts. Sākot no plīts, gaisa kondicioniera, gaismām, TV un elektroniskām ierīcēm; ja ģenerators ir bojāts, tas var radīt elektriskus bojājumus neatbilstošas jaudas dēļ. 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu