0
0

10 fakti, kuri jāzina par Bahco zīmolu

Kopīgot
4. oktobris, 2021

Instrumentu kvalitāte ietekmē darba rezultātu neatkarīgi no tā, vai esi savas jomas profesionālis, vai kāds, kurš reizēm veic dažādus nelielus sadzīviskus darbus. Pateicoties kvalitātei, zīmols Bahco ir viens no vadošajiem instrumentu ražotājiem Eiropā. Aplūkosim 10 būtiskus faktus par zīmolu Bahco.

Bahco-instrumeti

1. Viens no vadošajiem nozares zīmoliem jau vairāk kā 150 gadus

Bahco instrumentus var pamanīt autosacīkšu pitstopos, Arktikas jūras pētnieku rokās vai Dakāras rallijā motociklu labošanas laikā. Bahco rokas instrumentus izvēlas profesionāļi dažādās pasaules vietās. Zīmols tika izveidots Zviedrijā 1886. gadā, un kopš tā laika Bahco logo ar nelielo zivtiņu simbolizē kvalitāti. 

2. Ražots Eiropā, bet sniedzas tālāk

Zīmols Bahco ir daļa no Amerikas grupas Snap-on Incorporated, tomēr neraugoties uz šo sadarbību, Bahco joprojām ir dziļi iesakņojies Eiropā. Lielākā daļa no Bahco instrumentiem tiek ražoti zīmolam piederošās rūpnīcās Eiropā, tādēļ ir iespējams nodrošināt nemainīgu kvalitāti. 

3. Nepārtraukta inovāciju radīšana

1892. gadā Bahco izgudroja vienu no svarīgākajiem rokas darbarīkiem – regulējamo uzgriežņu atslēgu. Inovācijas ir bijušas zīmola pamatā jau pirmsākumos, un nekas nav mainījies līdz pat šai dienai. Zīmola tieksme uz inovāciju radīšanu tiek novērtēta, tādēļ uzņēmums ir saņēmis balvas par saviem izgudrojumiem.

4. Radīts profesionālam vajadzībām

Bahco instrumenti ir radīti, lai atbilstu augstākā līmeņa profesionāļu vajadzībām. Profesionāļiem ir svarīga kvalitāte, precizitāte, izturība, ergonomika un ilgtermiņa uzticamība. Bahco nodrošina to visu un vēl vairāk. 

5. Plašs izvēles klāsts

Jebkurš rokas instruments, par kuru sapņojat, iespējams, jau ir atrodams Bahco piedāvājumā. Zīmols piedāvā plašu izvēles klāstu ar profesionāliem instrumentiem. Lielu daļu no tiem atradīsiet arī INSERV.LV piedāvājumā. 

Bahco-domkrats

6. Autobūves eksperti

Bahco instrumenti ir izstrādāti atbilstoši katras nozares vai darbības jomas vajadzībām. Bahco darbarīki automašīnām atbilst šīs jomas profesionāļu vajadzībām. Tādēļ, ja auto apkopes vai remonta laikā izmanto Bahco instrumentus, izbaudīsi tādas pašas priekšrocības kā profesionālā servisā. 

7. Rada risinājumus, pirms ir pamanīta problēma

Bahco vienmēr ir meklējis risinājumus dažādiem profesionālajiem izaicinājumiem. Šāda nostāja ļauj zīmolam saskatīt nepieciešamos uzlabojumus, pirms to ir ievērojuši instrumentu lietotāji. 

Piemēram, Bahco instrumentu ratiņi ir izstrādāti tā, lai palielinātu efektivitāti un produktivitāti inženieru un mehāniķu vidē. Laiks ir pieradījis, ka Bahco instrumentu ratiņus novērtē ikviens profesionālis, kuram tagad instrumenti vienmēr ir pa rokai. 

8. Komforts kā izšķirošais faktors

Rokas instrumenti bieži vien nav ērti, bet gan ir izstrādāti tā, lai tie būtu efektīvi, izturīgi un virzīti uz rezultātu. Bet papildus tam, Bahco instrumenti ir izstrādāti arī tā, lai tie ērti iegultos rokā. Šis faktors ir būtisks, ja ar instrumentu ir jāstrādā visu dienu. Ar Bahco instrumentiem saņemsiet ne vien kvalitāti, bet arī labāko lietošanas pieredzi. 

9. Radīti ilgstošai lietošanai

Neatkarīgi no darba apstākļiem, Bahco instrumenti darbosies tik pat labi, kā iegādes dienā. Nekādas rūsas vai nolietojuma. Iegādājoties Bahco, tas kalpos līdz brīdim, kad to vairs negribēsiet (ja vien tas kādreiz notiks). 

10. Vēsturiskums

Cilvēki parasti neiegādājas instrumentus balstoties uz zīmola vēsturi, bet tas piešķir papildus vērtību. Un Bahco ir gara un interesanta vēsture.

Piemēram, tā logo ar zivi un āķi pirmo reizi tika izmantots 1886. gadā, lai ilustrētu to, ka Bahco zāģi ir izgatavoti no visaugstākās kvalitātes tērauda (tāda paša, kādu izmanto makšķerēšanas āķu ražošanā). Bahco logo ir kļuvis par simbolu, kurš ļauj nekavējoties atpazīt zīmolu. Domājot par zīmolu Bahco, cilvēki mēdz teikt: „Tas ar mazo zivtiņu”. Pagājis vairāk kā gadsimts, un cilvēki turpina lietot šo apzīmējumu.


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu