0
0

Mājai un celtniecībai

Zāģi taviem DIY projektiem!

Zāģi taviem DIY projektiem!

Ja tu sapņo par mājas renovāciju, remontu vai dari pats projektu īstenošanu, tad zāģis ir neatņemams palīgs tavā radošajā ceļojumā! Šis vērtīgais instrumentus ļaus tev precīzi piegriezt dažādus materiālus, lai radītu un īstenotu savus ieplānotos darbus. 

7. augusts, 2023
Klāt atvaļinājums! Pavadi to lietderīgi!

Klāt atvaļinājums! Pavadi to lietderīgi!

Saulainās un siltās augusta dienas ir lielisks laiks, kad iespējams pilnībā izbaudīt savu dārzu, kā arī veikt tajā nepieciešamos uzlabošanas darbus, kuri atlikti uz vēlāku laiku. 

20. jūlijs, 2023
Beidz sapņot! Sāc būvēt! Kopā ar INSERV.LV!

Beidz sapņot, sāc būvēt!

Vai esi noguris no sapņošanas par visiem aizraujošajiem projektiem, kurus varētu īstenot savā mājā un pagalmā? Ir pienācis laiks šos sapņus pārvērst par realitāti! Neatkarīgi no tā, vai sapņo par jaunu lapeni, sen kāroto terasi, suņu būdu savam mīlulim vai kādu citu projektu, pie mums tu atradīsi visu, kas nepieciešams tā īstenošanai!  

30. jūnijs, 2023

Aprīlī sakārto māju un pagalmu!

Līdz ar pavasara atnākšanu, ir pienācis arī laiks sakārtot savu māju un pagalmu. Aprīlis ir īstais laiks, lai tam ķertos klāt ar pilnu sparu un parūpētos par savu apkārtējo vidi. 

28. marts, 2023
RYOBI - mūsdienīgi instrumenti jebkuram projektam!

RYOBI - mūsdienīgi instrumenti jebkuram projektam!

Pateicoties elektrisko instrumentu attīstībai mūsdienās, DIY jeb dari pats projekti un dažādi remonta vai celtniecības darbi ir kļuvuši daudz avansētāki ne tikai starp profesionāļiem, bet arī amatieru vidū! Šo mūsdienīgo instrumentu izmantošana ne tikai ietaupa laiku, bet arī nodrošina lielāku precizitāti un efektivitāti.

21. februāris, 2023
KREATOR rokas instrumenti.

Rokas instrumenti no KREATOR!

Rokas instrumenti ir jebkura praktiska darba būtiska sastāvdaļa neatkarīgi no tā, vai tas ir DIY jeb dari pats vai būvniecības projekts.

13. februāris, 2023
instrumentu organizēšana

Kāpēc instrumentu organizēšana ir svarīga?

Ja jums ir daudz instrumentu, jūs zināt, ka tie var ātri pazust un atrasties visdažādākajās vietās. Ir svarīgi izdomāt kā loģiski organizēt rīkus un izdomāt, kur viss turpmāk tiks nolikts, jo tas noteikti uzlabos ikdienas darbus. 

19. janvāris, 2023
Izvēlies CHAMPION kā savu rezerves strāvas avotu!

Izvēlies CHAMPION kā savu rezerves strāvas avotu!

CHAMPION ir ideāls pārnēsājams jaudas risinājums, kas atbilst pat augstākajām prasībām. Ģenerators ir labs rezerves enerģijas avots brīžos, kad noticis stāvas pārrāvums vai nepieciešama elektrība, piemēram, izbraucienā pie dabas!

13. janvāris, 2023
Kāda izmēra kompresoru izvēlēties?

Kāda izmēra kompresoru izvēlēties?

Viens no lielākajiem izaicinājumiem ir pareizi noteikt jaunā gaisa kompresora lielumu. Kompresori ir dažāda veida un lieluma. No milzīgām iekārtām, kas nodrošina lielu ražotņu darbību, līdz mazām versijām, kuras izmanto pašdarbnieki, ikvienam ir iespējams atrast sev piemērotu kompresoru.

2. novembris, 2022
Kādus portatīvos lukturus izvēlēties?

Kādus portatīvos lukturus izvēlēties?

Garie rudens un ziemas vakari ir ideāli piemēroti, lai pievērtos darbiem garāžā vai darbnīcā, tomēr ir jāņem vērā fakts, ka vakaros ātri paliek tumšs, tādēļ kvalitatīvs apgaismojums kļūst vēl svarīgāks. Ir pieejami modeļi dažādām gaumēm un dažādās cenu kategorijās, tomēr plašas izvēles klāsts var radīt apjukumu. 

20. oktobris, 2022
Fakti, kuri jāzina par Milwaukee

Būtiskākie fakti, kuri jāzina par Milwaukee instrumentiem

Milwaukee cenšas izprast savu klientu prasības, tādēļ mēdz novērot, kā darbarīki tiek izmantoti. Lai gan zīmols Milwaukee ir labi zināms, tomēr ir daži tipiskie jautājumi, kuri iešaujas prātā pirms instrumentu iegādes.

11. oktobris, 2022
5 instrumenti, kuri nepieciešami katram mājokļa īpašniekam

5 instrumenti, kuri nepieciešami katram mājokļa īpašniekam

Būt par mājokļa īpašnieku nozīmē rūpes par to gadījumos, ja kaut kas salūst vai ir nepieciešams remonts. Lai šo uzdevumu varētu pilnvērtīgi veikt, nodrošiniet sevi ar labu pamata instrumentu komplektu. Šajā rakstā uzzināsiet, kādi instrumenti ir nepieciešami ikvienam mājokļa īpašniekam. 

16. augusts, 2022