0
0

Klāt atvaļinājums! Pavadi to lietderīgi!

Kopīgot
20. jūlijs, 2023

Pavadi atvaļinājumu lietderīgi! 

Saulainās un siltās augusta dienas ir lielisks laiks, kad iespējams pilnībā izbaudīt savu dārzu, kā arī veikt tajā nepieciešamos uzlabošanas darbus, kuri atlikti uz vēlāku laiku. Tādēļ atvaļinājums būs lielisks laiks, lai iekustinātu darbus savā dārzā, pagalmā vai garāžā, kā arī sagatavotu to rudens sezonai. Šeit tu atradīsi vērtīgus padomus, par darbiem, kurus veikt augustā, kā arī visu, kas tev būs nepieciešams, lai tos īstenotu.  


Sakārto garāžu un savus instrumentus 

INSTRUMENTU GLABĀŠANA 

Viens ļoti labs un lietderīgs darbs, kuru vari paveikt savā atvaļinājumā, ir garāžas un tur esošo instrumentu sakārtošana. Lai darbu īstenotu ātrāk un kvalitatīvāk, noteikti ieskaties kategorijā - instrumentu glabāšana!

Instrumentu glabāšana 

Pie mums atradīsi visu būtiskāko kārtības ieviešanai, sākot ar organaizeriem, kuros varēsi sakārtot visādus sīkus piederumus, piemēram stiprinājumus, savukārt rokas instrumentu un elektroinstrumentu glabāšanai lieliski noderēs instrumentu kastes, lielāku garāžu īpašniekiem novērtēs instrumentu skapjus, kuros vieta atradīsies instrumentiem, to piederumiem un stiprinājumiem.  

Elektroinstrumenti 

Varbūt tev trūkst vietas, kur visu glabāt? Atvaļinājums ir labs laiks, lai nodotos radošiem projektiem, piemēram, jaunu plauktu izgatavošanai garāžai vai šķūnim. Šim darbiņam tev noderēs ripzāģis, ar kura palīdzību sazāģēt plauktiem paredzētos dēļus vajadzīgajos izmēros, kā arī urbjmašīna, lai tos piestiprinātu pie sienas.  

Mērinstrumenti 

Lai darbs būtu precīzs un akurāts, noteikti iesakām izmantot arī mērinstrumentus, piemēram, mērlenti, lai precīzi nomērītu vajadzīgo plaukta izmēru un līmeņrādi, lai pareizi un taisni to piestiprinātu. Lielākiem un apjomīgākiem darbiem atradīsi arī dažādus lāzera mērinstrumentus, kuri palīdzēs projektu īstenot kā profesionālim, visu izdarot maksimāli precīzi.  

 

Atsvaidzini, uzlabo vai iegādājies jaunas dārza mēbeles 

SLĪPMAŠĪNA 

Ja tavas dārza mēbeles ir pazaudējušas savu krāsu un neizskatās vairs tik svaigas, tad viens no tava atvaļinājuma projektiem var būt dārza mēbeļu atsvaidzināšana. Lielisks veids, lai panāktu, ka tavas dārza mēbeles izskatās gluži kā jaunas, ir to pārkrāsošana vai apstrādāšana ar aizsardzības līdzekli, lai tās pēc iespējams ilgāk saglabātu savu izskatu.  

Slīpmašīnas 

Ja tavā dārzā, pagalmā vai terasē ir koka mēbeles, tad pirmais solis būtu tās apstrādāt ar slīpmašīnu, lai noņemtu iepriekšējo krāsas vai lakas kārtu. Šim darbam noderēs lentes slīpmašīna, ar kuras palīdzību varēsi noņemt lielāko daļu vecā pārklājuma, bet pēc tam virsmas apstrādāt ar orbitālo vai ekscentra slīpmašīnu, kas palīdzēs virsmu sagatavot krāsas, lakas vai aizsarglīdzekļu uzklāšanai. Pie mums atradīsi arī visu krāsas un lakas uzklāšanai, sākot ar otām un krāsas rullīšiem, beidzot ar krāsas izsmidzinātājiem, ar kuru palīdzību būs iespējams piekļūt ari grūti aizsniedzamām vietām.

Dārza mēbeles  

Ja vēl neesi paguvis iegādāties dārza mēbeles savam dārzam, terasei vai balkonam, tad to vari izdarīt pie mums! Plašajā piedāvājumā atradīsi dārza galdus, krēslus un mēbeļu komplektus, kā arī šūpuļtīklus un dārza tekstilu.  Ja vēlies iegādāties dārza mēbeles par ļoti patīkamām cenām, tad vēl līdz septembrim HOME4YOU ir īpašai piedāvājums! Izmanto atvaļinājumu, lai iekārtotu savu zaļo oāzi, jo vasara vēl turpinās!  

 

Parūpējies par zālienu  

ZĀLES PĻAUJMAŠĪNA 

Pateicoties šī gada laikapstākļiem, daudzos dārzos un pagalmos var novērot, ka mauriņš ir cietis un vairs neizskatās tik koši zaļš un biezs kā gribētos. Tāpēc augusts ir tas mēnesis, kad zālienam jāvelta īpašas rūpes.  

Zāles pļaujmašīnas 

Noteikti nevajadzētu aizmirst par regulāru un saudzīgu zāles pļaušanu, kas nodrošinās, ka pagalms izskatās skaists un kopts! Pie mums atradīsi visu nepieciešamo, sākot ar dažādu veidu zāles pļaujmašīnām un pļaušanas robotiem ,beidzot ar dārza traktoriem.  

Sēklu kaisītāji 

Šis ir arī īstai brīdis, lai izdegušos un cietušos pleķus mauriņā papildinātu ar zāliena sēklām, atjaunojot sākotnējo izskatu. Šim darbiņam noderīgs būs sēklu kaisītājs, kas palīdzes to izdarīt vienmērīgi un profesionāli!  

Šis ir laiks, kad dārzs ir pilnā krāšņumā, tāpēc atvaļinājums ir lielisks laiks, kad pavadīt vairāk laika tajā un izbaudīt savus darba augļus. Veicot dārza darbus tu ne tikai pilnveidosi un uzlabosi sava dārza izskatu, bet arī gūsi prieku no radošajiem un produktīvajiem procesiem. Skaistā un sakoptā pagalmā noteikti pavadīsi daudz patīkamu brīžu ar savu ģimeni un draugiem! Tāpēc iegādājies visu nepieciešamo, ķeries pie darba un baudi savu atvaļinājumu!   

Klāt atvaļinājums! Pavadi to lietderīgi!  


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu