0
0

Aprīlī sakārto māju un pagalmu!

Kopīgot
28. marts, 2023

Līdz ar pavasara atnākšanu, ir pienācis arī laiks sakārtot savu māju un pagalmu. Aprīlis ir īstais laiks, lai tam ķertos klāt ar pilnu sparu un parūpētos par savu apkārtējo vidi.

22.aprīlis ir diena, kad Latvijā norisinās "Lielā Talka" , kuras laikā cilvēki sakopj ne tikai savus pagalmus, bet arī kopīgiem spēkiem padara mūsu valsti skaistāku un tīrāku! Tāpēc, pirms ķeries pie valsts sakārtošanas, sāc ar savu māju un pagalmu! Kārtības ieviešana var pozitīvi ietekmēt tavu vispārējo labsajūtu, tāpēc esams tev sagatavojuši ceļvedi, ar kura palīdzību varēsi ieviest kārtību bez problēmām!  

Šeit esam apkopojuši lietas, ar kuru palīdzību spēsi ieviest svaigas, tīras un pavasarīgas vēsmas savā mājā un teritorijā ap to.  

MOTORIZĒTA SLOTA
Motorizētā slota ir ērts un efektīvs līdzeklis āra teritorijā, piemēram, stāvlaukuma, ietvju vai piebraucamā ceļa tīrīšanai, jo tās ar motora palīdzību saslauka gružus savākšanas tvertnē. Šis būs ļoti noderīgs palīgs tiem, kam ap māju vai sētu ir bruģis vai asfalts, kuru regulāri jāuztur kārtībā. Motorizētās slotas, izmantojot motoru, slauka gružus savākšanas tvertnē. 

Slotas ir pieejamas dažādos izmēros un komplektācijās, balstoties uz plānoto pielietošanas veidu. Turklāt motorizētās slotas var aprīkot ar papildu piederumiem, piemēram, sniega tīrītājiem vai lapu un gružu savācējiem, padarot tās par daudzpusīgu instrumentu pagalma un citu teritoriju uzkopšanai visu gadu. Tā ne tikai noderēs āra darbiem, bet arī garāžu, darbnīcu un citu betona virsmu tīrīšanai arī iekštelpās. 

DĀRZA SĶŪNIS

Ļoti noderīgi lieta pagalmā ir dārza šķūnis. Tajā ir iespējams uzglabāt visu nepieciešamo āra darbiem. Dārza tehnikas un instrumentu uzglabāšana vairs nesagādās problēmas. Pie mums tu atradīsi gan mazus, kompaktus šķūnīšus, gan lielus un ietilpīgus šķūņus, kur būs iespējams uzglabāt un saorganizēt visu, kas nepieciešams dārza sezonai. Jāpiebilst, ka šo šķūņa uzstādīšana ir vienkārši izdarāma mājas apstākļos izmantojot standarta instrumentus, kā arī īpaša priekšrocība ir iespēja to nokrāsot sev piemērotā krāsu paletē!  

Šie dārza šķūņi piemēroti visiem laika apstākļiem, jo izgatavoti no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas pasargā tos no rūsēšanas, puves vai trūdēšanas.  

AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS 

Augstspiediena mazgātājs būs īstā izvēle tiem, kas meklē efektīvu un jaudīgu tīrīšanas palīgu! Tam ir regulējama sprausla, kas ļauj viegli mainīt dažādus spiediena režīmus, lai tie atbilstu dažādām tīrāmajām virsmām un vajadzībām , piemēram, automašīnas, āra mēbelēm, žoga, mājas virsbūves un citām. Tas ir izstrādāts tā, lai tas būtu viegls un ērti pārvietojams, tādēļ ir ideāli piemērots lietošanai jebkurā tev nepieciešamā vietā. Neatkarīgi no tā vai vēlies tīrīt piebraucamo ceļu, automašīnu vai mājas sienas, augstspiediena mazgātājs šo darbu paveiks ātri, vienkārši un efektīvi, padarot virsmas gluži kā jaunas. 

PUTEKĻU SŪCĒJS 

Putekļu sūcējs ir neatņemama sadzīves tehnika jebkurā mājsaimniecībā, kas paredzēta netīrumu un putekļu uzsūkšanai no grīdām, paklājiem, mēbelēm un citām virsmām. Mūsdienas putekļu sūcēju klāsts ir ļoti plašs, sākot ar nelieliem rokas putekļu sūcējiem, beidzot ar modeļiem, kuri paredzēti industriālām telpām. Katram no tiem ir savas funkcijas un priekšrocības, piemēram, mazais rokas putekļsūcējs būs piemērots automašīnas salona tīrīšanai, bet industriālais noderēs garāžu un remonta darba vietu uzkopšanai. Taču neatkarīgi no tā, kādu izvēlēsies, tas jebkurā gadījumā būs neaizstājams ikdienas palīgs, lai uzturētu savu apkārtējo vidi tīru. 

Mūsu piedāvājumā atradīsi putekļu sūcējus no populārākajiem zīmoliem gan mājas, gan arī darba vajadzībām. INSERV.LV ir iespējams iegādāties arī celtniecības gružu savākšanai paredzētus modeļus, kas būs labs palīgs, lai savu darba vidi uzturētu kārtīgu un tīru! 

LOGU TĪRĪTĀJS 
Pavasarī iespīdot pirmajiem saules stariem logos, nereti pārņem šausmas, ieraugot netīrumu slāni, kurš izveidojies uz stikliem ziemas un rudens laikā. Tas nozīmē tikai vienu – ir pienācis laiks nomazgāt logus un ielaist pavasari savā mājā!  
Lai atvieglotu logu kopšanu, iesakām izvēlēties kādu no logu tīrītājiem. Ar to palīdzību būs iespējams iegūt mirdzošus logus bez švīkām ātri un efektīvi, jo tie ir ļoti viegli lietojami un samazina tīrīšanas laiku.  

Visu, kas nepieciešams tavas mājas, pagalmam vai dārza kārtībai atradīsi INSERV.LV!  
 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu