0
0

Iemesli, kādēļ arī Tev varētu noderēt kompresors

Kopīgot
5. marts, 2019

Tukša riepa? Nekādu problēmu! Vēlies iemēģināt roku galdniecībā? Mums ir tieši tas, kas Tev nepieciešams! Gaisa kompresors var tikt izmantots ļoti daudzveidīgiem mērķiem, sākot ar krāsošanu un beidzot ar tīrīšanu. Tas nozīmē, ka, meklējot daudzpusīgu ierīci mājas lietošanai, noteikti ir vērts pievērst uzmanību tieši kompresoram. Lai arī Tu varētu pārdomāt, vai vērts kompresoru pirkt, piedāvājam Tev vairākus iemeslus, kādēļ pieņemt lēmumu par labu šādam pirkumam.

Daudzpusība un pieņemama cena

Inserv.lv pieejami kompresori cenā no pāris desmitiem līdz pat pāris tūkstošiem eiro, tādēļ ikviens pie mums var atrast tieši tādu modeli, kāds atbilst viņa iespējām un vajadzībām.

Tā vietā, lai iegādātos vairākas ierīces, vieglāk taču ir nopirkt vienu, kas paveic visus nepieciešamos darbus. Tas ne tikai ietaupīs naudu, bet arī vietu garāžā. Vai zini, kādus uzdevumus vari paveikt, izmantojot gaisa kompresoru? Lasi turpinājumā, lai to noskaidrotu.

Krāsošana

Ja Tu vēlies veikt krāsošanas darbus mājoklī, ārpus tā vai citur paša spēkiem, procesu ievērojami atvieglos un paātrinās kvalitatīvs kompresors, ko pieslēdz krāsas pistolei.

Šādā veidā vari nokrāsot gan mēbeles, gan pavisam nelielus objektus, kuriem parasti būtu nepieciešama ota. Ja vēlies zināt, kādēļ izvēlēties krāsas pistoli, tad der zināt, ka virsma, kas krāsota ar šo metodi, iegūst elegantu izskatu, kādu nespēj radīt otas triepieni, it īpaši, uz koksnes.

Auto remonts

Viss, kas Tev nepieciešams, lai veiktu atsevišķus automašīnas remonta un apkopes darbus, ir kompresors un nedaudz zināšanu.

Ja Tev kādreiz ir bijušas problēmas ar grūtāk pieejamu skrūvju atskrūvēšanu, Tevi iepriecinās fakts, ka kompresorus var izmantot arī pneimatisko sprūdratu darbināšanai. Tas ietaupīs laiku un pūles.

Tāpat kompresorus var ērti izmantot arī citiem ar mašīnu saistītiem darbiem, piemēram, rotējošo detaļu tīrīšanai un aizdedzes sveču noņemšanai.

Galdniecība

Ja Tu regulāri izmanto naglu pistoli un Tevi aizrauj galdniecības un būvniecības darbi, gaisa kompresors noteikti būs vērtīgs papildinājums instrumentu klāstam.

Pneimatiskie naglotāji, kurus darbina ar kompresoru, daudz ātrāk paveic savu uzdevumu, turklāt akumulatora naglotāji var maksāt gandrīz tikpat, cik gaisa kompresors. Savukārt kompresoram piestiprināmais naglu pistoles aksesuārs maksā krietni mazāk, turklāt tas ir vieglāks un vienkāršāk lietojams.

Riepu pumpēšana

Šis ir, iespējams, viens no populārākajiem kompresora pielietojumiem, jo šīs ierīces ievērojami atvieglo riepu piepumpēšanu. Taču jāņem vērā tas, lai netiktu pārsniegts maksimālais pieļaujamais spiediens riepā, pretējā gadījumā tā var pārsprāgt, braucot pa ceļu. Lai drošā veidā veiktu pumpēšanas darbus, ir daži rīki, ar kuriem vajadzētu papildināt kompresoru riepu pumpēšanas laikā.

Putekļu tīrīšana un žāvēšana

Tieši tā, gaisa kompresori nav paredzēti tikai garāžām vai darbnīcām. Tiem ir pietiekami daudz citu pielietojumu. Saspiesto gaisu veiksmīgi iespējams izmantot, lai iztīrītu putekļus no smalkām plaisām un salaiduma vietām. Turklāt kompresoru var par lietot, lai atbrīvotu no netīrumiem arī Tava datora klaviatūru.

Vai meklē ierīci, kas ļautu ātri nožāvēt objektu virsmu? Izmanto kompresoru, lai nožāvētu transportlīdzekļus, dažāda veida tehniku un velosipēdus. Tādā veidā Tu ne tikai atbrīvosies no liekā mitruma, bet arī no netīrumiem.

Kā izvēlēties īsto kompresoru?

Inserv.lv iespējams iegādāties dažādu veidu kompresorus – elektriskos un benzīna, eļļas un bezeļļas, kā arī dažādus citus. Izpēti mūsu padomus par to, kā izvēlēties sev piemērotāko. Noteikti ņem vērā uzdevumus, kādi jāveic un to intensitāti. Vienkārši darbu veikšanai mājas apstākļos Tev pilnībā pietiks ar ko nelielu. Savukārt nopietnākiem uzdevumiem vajadzēs kompresoru ar lielāku tvertnes ietilpību, gaisa caurplūdi un jaudu.


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu