0
0

KĀDUS HOGERT INSTRUMENTUS TEV VAJAG GARĀŽĀ?

Kopīgot
4. oktobris, 2022

Garāža ir vieta, kur atjaunot transportlīdzekļa veselību, un mehāniķi ir tā ārsti. Lai kļūtu par lielisku automehāniķi ir nepieciešamas pareizās prasmes un īstais aprīkojums. Katrs rīks ir pārdomāti radīts ar konkrētu mērķi un lieliskas prasmes kopā ar kvalitatīviem instrumentiem rada fenomenālu rezultātu automašīnai. Zīmols HOGERT piedāvā izcilas kvalitātes instrumentus pieejamās cenās, lai tu savā garāžā justos, kā profesionālis. 

 

 

DAŽĀDA VEIDA ATSLĒGAS

Automašīna ir mūsdienu brīnumus, kuram zem motora pārsega ir redzams milzīgs daudzums uzgriežņu un skrūvju. Tas reizēm var būt nedaudz apgrūtinoši, kad pat nelielas detaļas nomaiņa var prasīt daudz skrūvēšanas un atskrūvēšanas darbus. HOGERT piedāvā dažāda veida muciņas un sprūdatslēgas, kā arī uzgriežņu atslēgas.  

KNAIBLES

Lai gan uzgriežņu atslēgas ir neticami noderīgas, dažkārt ir nepieciešams instruments ar plašāku saskares laukumu, lai satvertu kādu spītīgu skrūvi. Šādiem uzdevumiem nepieciešamas kvalitatīvas knaibles. Šis instruments nodrošina perfektu satvērienu vaļējai skrūvei, lai droši noņemtu to pirms pēdējā grieziena, lai tā nenokristu un nepazustu. HOGERT piedāvājuma klāstā ir atrodamas dažāda veida knaibles- ieliektas, universālās, sānu, arī elektriķiem būs iespēja atrast sev nepieciešamās knaibles izolācijas noņemšanai un metinātājiem būs piemērotas saspiedējknaibles.  

DARBA GAISMA

Pat ja darbi garāžā notiek lieliskā apgaismojumā, vai ārā vasaras saulē, automašīnai joprojām ir daudz tumši, nepārredzami stūri. Lielākajai daļai gadījumu pietiek ar standarta lukturīti taču, ja darbs prasīs daudz ilgāku laiku, vai arī ir nepieciešamas abas rokas, lai to visu paveiktu, vislabāk ir izvēlēties galvas lukturi. HOGERT piedāvā gan galvas lukturi, kurš darbojas izmantojot baterijas, vai arī mini lampu, kuras darbību nodrošina uzlāde.   

INSTRUMENTU UZGLABĀŠANA

Instrumentu skapis ir vairāk nekā tikai vieta, kur var uzglabāt instrumentus. Tā ir svarīga jūsu arsenāla sastāvdaļa neatkarīgi no prasmju līmeņa. Citiem vārdiem sakot, neatkarīgi no tā, vai jums ir vienkārši sava mājsaimniecība vai profesionāla automašīnu garāža, pienācīga instrumentu organizēšana ir obligāta. Paturot to prātā, tomēr nevajadzētu vienkārši iegādāties kādu vecu kasti. Jums ir nepieciešams labākais instrumentu skapis un labākais instrumentu komplekts neatkarīgi no jūsu apstākļiem. HOGERT to spēj nodrošināt!

Garāžā labošanas darbus ne vienmēr ir iespējams paredzēt, līdz ar to ir noderīgi, ja nodalījumā "dažādām situācijām" ir atrodamas tādas lietas, kā digitālais multimetrs, savilcēji, vārstu spraugu mērītājs, rotācijas instruments, lodāmurs, gultņu novilcējs un daudz kas cits. Sakomplektē savu darba zonu kopā ar HOGERT un kļūsti par īstu meistaru! 

Hogert


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu