0
0

Iekārto atpūtas stūrīti dārzā ar HOME4YOU

Kopīgot
18. maijs, 2023

 Ilgi gaidītais siltais laiks beidzot ir atnācis un laika pavadīšana ārā kļūst arvien vilinošāka. Labākais veids, kā izbaudīt vasaras sezonu, ir ierīkot atpūtas stūrīti, kur nesteidzīgi pavadīt brīvo laiku, piemēram, lasot grāmatu, baudot maltīti un vienkārši atpūšoties. Ja vēlies šādu vietu ierīkot savā dārzā, uz terases vai balkona, HOME4YOU piedāvājumā ir viss nepieciešamais, lai to realizētu.  

Dārza mēbeles 

Lielisks variants atpūtas stūrīša ierīkošanai būs kāds no dārza mēbeļu komplektiem, kas radīs mājīgu un gaumīgu noskaņu. Šajos komplektos ietilpst galds un krēsli, kā arī tos iespējams papildināt ar dažādiem dārza tekstila izstrādājumiem. Šāds komplekts būs lieliski piemērots maltītēm brīvā dabā vai vienkārši atpūtai ar draugiem un ģimeni. 

koka dārza mēbeles 

HOME4YOU preču klāstā tu atradīsi plašu dārza mēbeļu izvēli, sākot ar klasiskiem, beidzot ar stilīgiem un moderniem dārza mēbeļu komplektiem.  Ja esi klasikas un dabīgu materiālu piekritējs, tad īstā izvēle būs koka dārza mēbeles. Tās ne tikai kalpos ilgu laiku, bet arī radīs dabīgu un mājīgu atmosfēru tavā atpūtas stūrītī. Tās ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem un būs dažādu laikapstākļu, piemēram, saules, vēja un lietus izturīgas, tāpēc kalpos vairākus gadus.  

balkona mēbeļu komplekts 

Ja tev nav dārzs, bet ir, piemēram, balkons un vēlies tam piešķirt jaunu un svaigu noskaņu, izvēlies kādu no HOME4YOU balkona mēbeļu komplektiem. Šīs mēbeles ir izgatavotas no viegliem materiāliem, kas tās padara viegli pārvietojamas, tāpēc tās būs ideāli piemērotas nelieliem dārziem, terasēm un balkoniem. Piedāvājumā atradīsi arī izmērā mazākus mēbeļu komplektus, kas lieliski derēs nelieliem balkoniem.  

plastmasas pinuma dārza mēbeles 

Ja vēlies radīt romantisku atmosfēru savā atpūtas stūrītī, tad vērts aplūkot plastmasas pinuma mēbeles un to komplektus. Plastmasas pinums izskatīsies izsmalcināti un eleganti, apvienojot dabisko skaistumu ar moderno materiālu praktiskumu.

Ja vēlies izpausties radoši un pats izveidot savu mēbeļu kompletu, tad tas ir iespējams, jo mēbeles iespējams iegādāties arī atsevišķi. Dārza galdus un krēslus iespējams kombinēt pēc savas patikas, veidojot unikālu izskatu savā atpūtas zonā. Ar dažādu krāsu un materiālu palīdzību iespējams panāk ļoti interesantu rezultātu, kas atsķirsies no iepriekš redzētā. 

dārza galdi un krēsli 

Protams, neviens atpūtas stūrītis nav iedomājams bez ērtām āra mēbelēm. HOME4YOU piedāvājumā atradīsi sākot ar zviļņiem, dīvāniem, šūpuļtīkliem līdz pat dārza šūpuļkrēsliem. Šīs mēbeles ir izstrādātas domājot par komfortu, lai tu varētu ērti sēdēt un atpūsties, baudot silto laiku.   

Savu atpūtas stūrīti iespējams papildināt ne tikai ar dažādām dārza mēbelēm, bet arī ar saulessargu, nojumi vai markīzi, kas pasargās no saules vai lietus. Iekārtojot terasi vai balkonu, lielisks aksesuārs būs terases grīda, kura ir ērti uzstādāma un to sezonas beigās iespējams noņemt, lai noglabātu nākamajai vasarai.  

šūpuļtīkli un dārza šūpuļkrēsli 

Lai baudītu laiku ārā arī vēsākos laikapstākļos, lielisks sabiedrotais būs gāzes sildītājs, kurš parūpēsies par to, lai būtu silti un mājīgi. Papildus akcentu piešķirs arī puķu podi un to turētāji, kā arī dažādu dizainu dārza tekstila izstrādājumi, ar kuriem papildināt krēslus, galdus vai šūpuļkrēslu.  

Ja vēl nezini, kur iegādāties dārza mēbeles, apskati zīmola HOME4YOU plašo mēbeļu piedāvājumu. Iekārto savu atpūtas stūrīti un sāc baudīt vasaras sezonu pilnā sparā!  

Dārza mēbeles (1) 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu