0
0

Grīdas un galda ventilatoru priekšrocības

Kopīgot
26. jūnijs, 2020

Vasarā, lai radītu ērtus apstākļus dzīvoklī, mājā, birojā, veikalā, kafejnīcā un jebkurā citā telpā, kur tas ir nepieciešams, tiek izmantoti grīdas vai galda ventilatori, kas rada virzītu atdzesēta gaisa plūsmu. Parasti tie ir viegli un ērti lietojami.

Grīdas ventilatori

Mūsdienu grīdas ventilatori atšķiras pēc formas. Visbiežāk tie tiek izgatavoti augsta statīva veidā ar tam piestiprinātiem asmeņiem, kurus nosedz metāla siets. Šādi modeļi ir pieņemami. Pērkot grīdas ventilatoru, pievērsiet uzmanību tam, cik liels ir grīdas ventilatora ātrums. No tā ir atkarīga iespēja pielāgot gaisa plūsmas intensitāti.

Grīdas ventilatoru priekšrocības:

  • Montāžas vienkāršība - lai sāktu lietot ierīci, nav jāpieliek īpašas pūles un jāizmanto speciālistu palīdzība. Pietiek, lai nofiksētu asmeņus uz statīva un savienotu ierīci ar kontaktligzdu.
  • Mobilitāte - pateicoties vienmērīgam dizainam, grīdas ventilatori droši stāv uz grīdas. Jebkurā laikā varat pārvietot šo aprīkojumu uz citu telpas daļu.
  • Vadības ērtums - dažiem modeļiem korpusā ir pogas, ar kurām jūs varat pielāgot gaisa plūsmas intensitāti. Mūsdienīgāki modeļi ir aprīkoti ar digitālajiem displejiem un tālvadības pultīm, lai kontrolētu ierīču darbību no attāluma.

Galda ventilatori

Gaisa dzesēšanai birojos, dzīvokļos, veikalos un citās lielākoties mazās telpās, izmanto galda ventilatorus. Tie neaizņem daudz vietas, tāpēc tos viegli novieto uz galda vai uz palodzes. Karstumā šī iekārta ir vienkārši neaizvietojama!

Jebkurš galda ventilators sastāv no plastmasas asmeņiem, kas pārklāti ar metāla sietu, nelielu kāju un plakanu statīvu ar regulēšanas pogām. Kad asmeņi griežas, tiek radīta intensīva svaiga gaisa plūsma, kas izplatās vienā virzienā. Parasti galda ventilatoru jauda ir no 25 līdz 50 vatiem. Jo augstāks ir šis indikators, jo jaudīgāku gaisa plūsmu ierīce var radīt. Internetveikala Inserv.lv piedāvājumā ir arī ar akumulatoru darbināmie galda ventilatori. 

Galda ventilatoru priekšrocības:

  • Ierīcēm ir vairāki griešanās ātrumi, kas ļauj mainīt telpas dzesēšanas ātrumu;
  • Kompakti izmēri un mazs svars padara šādus modeļus ērtus glabāšanai un pārvadāšanai;
  • Šo produktu cenas parasti ir zemas, tāpēc jūs varat tos iegādāties diezgan lēti;
  • Lietošanas ērtumu nodrošina vienkāršs dizains un intuitīvs vadības panelis.

Apskati Inserv.lv piedāvātos ventilatorus:


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu