0
0

SCHEPPACH — klientu iecienītāko instrumentu TOP

Kopīgot
10. marts, 2023
 Scheppach  Scheppach instrumenti

Kad runa ir par kvalitatīvu un efektīvu instrumentu vai tehnikas izvēli dažādiem uzdevumiem, klienti bieži vien vēršas pie zīmoliem, kuriem viņi uzticas. Daudziem SCHEPPACH ir kļuvis par vienu no šiem zīmoliem. Pateicoties plašajam produktu klāstam, kas atbilst dažādām vajadzībām, SCHEPPACH ir iecienījuši gan profesionāļi, gan dari pats entuziasti.  

SCHEPPACH ir vācu uzņēmums, kas dibināts 1927.gadā un šobrīd tas ir pārstāvēts vairāk nekā 80 valstīs, kur ir pazīstams ar uzticamiem produktiem, kā arī izcilu klientu apkalpošanu. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc klienti ir iecienījuši šo zīmolu, ir tieši tā kvalitātes dēļ.  

SCHEPPACH instrumenti ir veidoti tā, lai tie būtu izturīgi un efektīvi, kā arī atvieglotu veicamo darbu. Neatkarīgi no tā, vai Tev ir nepieciešams instruments kokapstrādei, metālapstrādei vai DIY jeb dari pats projektam, SCHEPPACH būs īstā izvēle.  
Šajā rakstā mēs esam apkopojuši klientu iecienītākās preces, bez kurām daudzu mājsaimniecību ikdiena nav iedomājama.  

Malkas skaldītājs 

horizontālais malkas skaldītājs  vertikālais malkas skaldītājs 


Topa augšgalā ierindojas horizontālais malkas skaldītājs 7T 2200W HL 760LS, kurš ir kļuvis par daudzu mājsaimniecību neatņemamu palīgu malkas sagādāšanai. Šis jaudīgais darbarīks ir lieliski piemērots tiem, kuru mājvieta tiek apkurināta ar krāsni. Ar to būs viegli un parocīgi saskaldīt lielus, sausus baļķus.  

Mājas apstākļiem horizontālais malkas skaldītājs ir viens no labākajiem risinājumiem, jo to iespējams novietot uz darba galda vai speciāli tam paredzētas statīva.  

Ja ir nepieciešamība pēc jaudīgāka darba rīka, tad vērts apsvērt vertikālā malkas skaldītāja iegādi, ar kura palīdzību būs iespējams saskaldīt jau lielākus un cietākus baļķus. Šis malkas skaldījās, kurš aprīkots ar vienfāzes dzinēju un aprīkots ar divu roku vadības sistēmu, bez piepūles tiks galā arī ar blīvu koksni, piemēram, ozolu.  

Inventora ģenerators 

Inventora ģenerators Scheppach  Scheppach inventora ģenerators 


SCHEPPACH ģenerators būs ideāli piemērots gan izbraukumiem pie dabas, gan arī lietošanai ārkārtas situācijās mājas apstākļos, piemēram, strāvas pārrāvumu gadījumā. Laikapstākļu vai citu faktoru ietekmē bieži vien konkrētās vietās dzīvojošiem cilvēkiem nākas saskarties ar biežiem elektrības pārrāvumiem.  

Veids, kā nodrošināties pret šādām nepatīkamām situācijām ir iegādājoties ģeneratoru. SCHEPPACH SG1600i inventora ģenerators būs ērts gan uzglabāšanai, gan arī pārnēsāšanai, pateicoties savam nelielajam izmēram. Šis ģenerators darbosies līdz pat 6 stundām, spējot pabarot televizoru, nelielu ledusskapi un datoru vienlaicīgi. Ja nepieciešams, kas jaudīgāks, tad piemērots būs kāds no SCHEPPACH lieljaudas ģeneratoriem

Leņķzāģis 

Scheppach leņķzāģis  Leņķzāģis no Scheppach 


Ne par velti šis zīmols savu popularitāti ir ieguvis pateicoties savām kokapstrādes iekārtām. SCHEPPACH leņķzāgis ir labs palīgs mājās, vasarnīcā, būvlaukumā vai kādā no DIY jeb dari pats projektiem. Tas ir paredzēts cieto un mīksto koku, koka profilu, kā arī plastmasas griešanai.  

SCHEPPACH leņķzāģis ir izgatavots no ļoti izturīga, bet tajā pašā laikā viegla alumīnija sakausējuma, padarot to viegli pārvietojamu. Pateicoties griešanas diska lielajam diametram un jaudīgajam motoram, ar to ir iespējams nodrošināt labu griezuma kvalitāti. 

Šie ir tikai daži no klientu iecienītākajiem instrumentiem, kuri nu jau sastopamu ne mazums mājsaimniecību vai darbnīcu! SCHEPPACH piedāvājumā atradīsi arī kompresorus, ripzāģus un daudzus citus noderīgus instrumentus.  

 

 

scheppach


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu