0
0

Pavadi atvaļinājumu lietderīgi!

Kopīgot
28. jūlijs, 2022

Atpūta pie baseina vai jauns sienu krāsojums guļamistabā, ko izvēlētos tu? 
Atvaļinājums ir laiks, kad var pilnvērtīgi atpūsties no ikdienas darba rutīnas, dodoties ceļojumā vai pavadot laiku pie jūras. Taču mums katram mājās ir kāds nepabeigts remontdarbs, vai nepieskrūvēts skapītis pie sienas, tāpēc šo laiku var izmantot lietderīgi un beidzot pabeigt mājokļa vai dārza labiekārtošanu. Visu nepieciešamo darbu veikšanai atradīsi pie mums! 

URBJMAŠĪNAS

Urbjmašīnas no INSERV.LVUrbjmašīans no INSERV.LV

 

Urbjmašīna ir numur viens instruments, kam ir jābūt tavā īpašumā. Tā noder ne tikai remontdarbu laikā, bet arī gadījumos, kad, piemēram, jāsaskrūvē plaukts, kurš noteikti tev stāv kastē nesalikts jau labu laiku. 
Iesakām izlasīt mūsu apkopotu rakstu par dažādu veidu urbjmašīnām, lai veiksmīgāk izdotos atrast savu ĪSTO instrumentu darbu veikšanai.

SLĪPMAŠĪNAS

Slīpmašīnas no INSERV.LVSlīpmašīnas no INSERV.LV

 

Slīpmašīnas tiek izmantotas dažādu virsmu slīpēšanai un pulēšanai, lai novērstu dažādu pārklājumu defektus un nelīdzenumus. Instrumentu var izmantot, strādājot ar koku, betonu, metālu, špakteli, marmoru, akmeni un citiem materiāliem. Tev noteikti ir iesākts mini projekts- koka dārza galds, šeit slīpmašīna ļoti labi noderēs. 

RIPZĀĢI UN FIGŪRZĀĢI

Zāģi no INSERV.LVZāģi no INSERV.LV

 

Ripzāģis ir viens no populārākajiem instrumentiem, kurš tiek izmantots būvdarbu veikšanai, jo ar īsto asmeni tas ir piemērots gandrīz visu materiālu zāģēšanai – kokmateriālam, plastmasai, metālam un pat cementam. Ripzāģa asmeņi ir marķēti atbilstoši materiāla veidam, kura zāģēšanai tie ir paredzēti. Šis zāģa veids ir labi pazīstams un darbojies īstajā industrijā, tas ir neaizvietojams. Lielākajai daļai ripzāģu ir iespējams mainīt zāģēšanas dziļumu, kā arī ripzāģiem ir dažādi asmens izmēri. Savukārt figūrzāģis ir viens no drošākajiem zāģiem, jo tā šaurais asmens atrodas perpendikulāri pamatnei, kura balstās uz zāģējamā materiāla virsmas. Ar daudziem figūrzāģiem ir iespējams veikt arī slīpus griezumus, šo modeļu pamatni ir iespējams noregulēt 45 grādu leņķī attiecībā pret asmeni. 

MOTORZĀĢI

Motorzāģi no INSERV.LVMotorzāģi no INSERV.LV

 

Motorzāģis ir noderīgs palīgs dažādos zāģēšanas darbos- piemājas dārza labiekārtošanā, celtniecībā un galdniecībā. Tuvojoties rudenim ir svarīgi sagatavot malku, lai būtu silti gada vēsākajā laikā, tieši šim darbam ir lieliski piemērots zāģis. Garantējam, ka pie mums atradīsi savu perfekto instrumentu, jo INSERV.LV ir ļoti plašs motorzāģu klāsts. 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu