0
0

Un kādu urbjmašīnu vajag Tev?

Kopīgot
29. jūlijs, 2021

URB, TRIEC un SKRŪVĒ, ka tik BŪVĒ!

Neatliec savu ideju īstenošanu uz vēlāku - izvēlies īsto urbjmašīnu un sāc darbus jau tagad. 

 

    
Akumulatora urbjmašīnaAkumulatora urbjmašīnaAkumulatora urbjmašīnaAkumulatora urbjmašīna
    

Paša spēkiem var paveikt ļoti daudz - pielikt plauktiņu, saskrūvēt mēbeles, pielikt gleznu pie sienas, paša spēkiem uztaisīt dārza mēbeļu komplektu no paletēm vai uzbūvēt bērnam štābiņu. Atliek vien Pinterestā pasmelties idejas KĀ to paveikt un mēs palīdzēsim izvēlēties AR KO to paveikt. Un urbjmašīna, mūsuprāt, ir numur 1 instruments, kam ir jābūt katrā mājā, jo tas noderēs visdažādākajās situācijas!

Ja esi izvēles priekšā, ieskaties INSERV.LV piedāvājumā. Lai neapjuktu lielajā izvēlē, esam sagatavojuši labākās urbjmašīnas no populārākajiem zīmoliem, kas ir mūsu klāstā.

 

JAUDA UN ERGONOMIKA
18V AKUMULATORA URBJMAŠĪNAS

Akumulatora urbjmašīnas ir daudz populārākas kā elektriskās urbjmašīnas vien dēļ tā, ka tās ir ērti uzglabāt, paņemt līdzi, tās ir vieglas, ar vads nepiņķerējās pa kājām. Tām var regulēt ātrumus, lielai daļai ir arī iebūvēta LED lampiņa, kas ļauj veikt precīzu darbu arī slikti apgaismotā vietā. Kāds ir šo instrumentu trūkums? Darbības laiks! Akumulatori atkarībā no kapacitātes ir jālādē, kas uz brīdi var pārtraukt darbu, bet šim ir risinājums - vairāki akumulatori.

      
Akumulatora urbjmašīnaAkumulatora urbjmašīnaAkumulatora urbjmašīnaAkumulatora urbjmašīnaAkumulatora urbjmašīnaAkumulatora urbjmašīna
      

 


 

PALĪGS MĀJAS DARBOS
12V AKUMULATORA URBJMAŠĪNAS

12V urbjmašīna ir pareizā izvēlē, ja neplāno izmantot to ikdienā un vēlies lai Tev vienkārši ir urbjmašīna mājās. Maziem mājas darbiem, kā piemēram, pieskrūvēt grīdlīsti, vai izurbt caurumu, lai pielktu gleznu vai drēbju pakaramo, pietiks atliektiem galiem. Šīs urbjmašīnas ir kompaktākas, vienkāršākas kā arī lētākas par jaudīgajām 18V. Ja izvēlies sev pirmo urbjmašīnu, tad 12V būs īstā!

   
12V akumulatora urbjmašīna12V akumulatora urbjmašīna12V akumulatora urbjmašīna
   

 


 

SPĒKS UN JAUDA VIENKĀRŠĪBĀ
URBJMAŠĪNAS AR VADU

Plānoti ilglaicīgi darbi, nepieciešama liela jauda un ir ērta piekļuve elektrībai? Urbjmašīnas ar vadu ir tas, kas Tev vajadzīgs. Elektriskās urbjmašīnas bieži vien ir arī lētākas kā akumulatora urbjmašīnas. 

   
Urbjmašīna ar vaduUrbjmašīna ar vaduUrbjmašīna ar vadu
   

 


 

Ja arī izskatot šos piedāvājumus vēl neesi drošs par savu izvēli, vienmēr gaidīsim Tevi mūsu veikalā, kur uz vietas verēsi apskatīt un aptaustīt kādu no daudzajiem modeļiem, kā arī sniegsim profesionālu konsultāciju un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko! 

 

Urbjmašīnu izvēle


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu