0
0

Lapu pūtēju TOP 5

Kopīgot
5. oktobris, 2022

Nezini kādu lapu pūtēju izvēlēties savam pagalmam? Esam sagatavojuši nelielu apskatu 5 lapu pūtējiem. Iespējams šis apskats palīdzēs izvēlēties savam pagalmam piemērotāko modeli. 

STIHL lapu pūtējs  BGA 57 

Stihl lapu pūtējs

Šis akumulatora lapu pūtējs būs ideāls palīgs dažāda izmēra pagalmiem. Ar vienu akumulatora uzlādi iespējams strādāt vidēji 18 minūtes. STIHL lapu pūtējs ir kompakts un viegli pārvietojams. Vienmērīgais svara sadalījums ļauj lapu pūtēju turēt tuvāk ķermenim, samazina nogurumu, kurš rodas darba procesā, tajā pašā laikā palielinot manevrēšanas spējas. Instruments ir aprīkots ar mīkstu rokturi, kurš absorbē daļu no vibrācijas, kura rodas tā darbības laikā. 

 

RYOBI lapu pūtējs – sūcējs RBV2800CSV 

Ryobi lapu putejs

Šī modeļa salikšana prasa laiku, taču kad tas ir izdarīts, pārslēgt no lapu pūtēja uz lapu sūcēju ir iespējams ar vienas sviras palīdzību. Ņemot vērā faktu, ka RYOBI lapu pūtējs darbojas ar elektrību, tad tā darbības attālumu ierobežo vada garums, tādēļ tas nebūs piemērots ļoti plašām teritorijām. Savukārt nelielas piemājas teritorijas uzturēšanai šī ir ļoti piemērota izvēle. Pateicoties sūkšanas funkcijai, nav jāvelta papildus laiks lapu savākšanai ar grābekli. 

 

STIGA lapu pūtējs BL 980 R 

Stiga lapu pūtējs

STIGA BL 980 R ir viena  no labākajām izvēlēm lielu teritoriju sakopšanai. STIGA lapu pūtēju BL 980 R var lietot kā mugursomu, viss smagums tiek atbalstīts uz muguru, tādejādi neradot papildus slodzi un veido stabilu stāju. Lapu pūtējs ir jaudīgs un viegli vadāms, tad darbojas ar jaudīgu gaisa plūsmu (25 m³/min), saglabājot iespēju brīvi kustēties. Pateicoties pārdomātajam dizainam, nenogursiet pat ilgstoši strādājot. 

 

DNIPRO-M lapu pūtējs DCB-201-240 

Dnipro-M lapu pūtējs

Kādēļ sava dārza sakārtošanai izvēlēties DNIRPO-M lapu pūtēju? Modeļa DCB-201-240  tehniskās īpašības to pietuvina benzīna modeļu efektivitātei, tādēļ tas ir piemērots gan vidēju, gan lielu dārzu sakopšanai. Tomēr salīdzinājumā ar benzīna lapu pūtēju, akumulatora instruments rada mazāk troksni, tādēļ ar to ir iespējams strādāt dzīvojamajās zonās pat vēlu vakarā vai agri no rīta. 

 

MAKITA lapu pūtējs DUB363ZV

Makita lapu pūtējs

Saraksts nebūtu pilnīgs, ja tajā netiktu iekļauts MAKITA lapu pūtējs. Šis modelis ir īpašs ar to, ka šis ir jaudīgs un viegls lapu pūtējs – sūcējs ar bezoglīšu motoru vēl ātrākai dārza uzkopšanai. Lapu pūtējs ir piemērots darbam kūrortos, sabiedriskās vietās un dzīvojamajās zonās. Vienīgais jāņem vērā fakts, ka komplektā nav iekļauts akumulators un lādētājs. 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu