0
0

10 iemesli, kāpēc vērts iegādāties sniega pūtēju

Kopīgot
17. janvāris, 2023

Sniega pūtējs

Ziemas neatņemama sastāvdaļa ir sniegs un tā tīrīšana. Sniega tīrīšana ar lāpstu var būt ilga un nogurdinoša, sevišķi tad, ja jānotīra lielāka teritorija. Pēdējos gados esam pieredzējuši ziemas, kas bijušas bagātas ar sniegu, padarot tā tīrīšanu par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Bet kā padarīt šo uzdevumu vienkāršāku un efektīvāku? Atbilde ir sniega pūtējs. Šajā rakstā mēs esam apkopojuši 10 galvenos iemeslus, kāpēc ir vērts apsvērt sniega pūtēja iegādi! 

sniega pūtējs  
  • Ietaupi laiku: sniega tīrīšana ar sniega pūtēju prasa daudz mazāk laika, nekā tā paša darba veikšana ar lāpstu. Tas nozīmē, ka tev būs vairāk laika citām lietām, jo nebūs jāpavada vairākas stundas aukstumā tīrot sniegu.  
  • Taupi spēkus: sniega pūtējs mazinās sniega tīrīšanas radīto fizisko slodzi, pasaudzējot gan muguru, gan rokas un plecus. Tas ir īpaši svarīgi gados vecākiem cilvēkiem vai tiem, kas nespēj veikt fizisku darbu. Ne vienmēr mājās ir kāds stiprā dzimuma pārstāvis, kurš varētu veikt teritorijas attīrīšanu no sniega, tāpēc, izmantojot sniega pūtēju, šo darbu varēs paveikt arī sievietes. 
  • Padari darbu efektīvāku: sniega pūtējs ir paredzēts, lai ātri un bez problēmām notīrītu sniegu, attīrot piebraucamo ceļu, pagalmu un ietves neilgā laika periodā. Tas nozīmē, ka sniega tīrīšanu vari atstāt arī uz rītu, jo to būs iespējams paveikt arī pirms došanās uz darbu, skolu vai kādu svarīgu tikšanos.  
  • Izvēles iespējas, izvēlies piemērotāko modeli: sniega pūtēji ir pieejami dažādos izmēros un veidos, kas ļauj tev izvēlēties piemērotāko pūtēju savām vajadzībām. Neatkarīgi no tā vai tev ir mazs piebraucamais ceļš vai liela komerciāla autostāvvieta, tev būs iespējams iegādāties savām vajadzībām atbilstošāko.  
 sniega pūtējs 
sniega pūtēji  
  • Liela jauda: sniega pūtēji ir veidoti tā, lai tie spētu izturēt smagu, slapju sniegu, tāpēc tie ir ideāli piemēroti reģioniem, kur parasti ziemas sezonā ir spēcīga snigšana, piemēram, Latgales pusē. Tas nozīmē, ka sniega pūtējs neliks vilties pat pie liela sniegputeņa.  
  • Drošība un veselība: sniega pūtējs novērš nepieciešamību tīrīt slapju, smagu sniegu, radot lielu slodzi mugurai un pleciem. Kārtīgi notīrīts sniegs samazina risku traumēt savu vai citu cilvēku veselību, piemēram, paslīdot un krītot uz slidenas ietves vai stāvlaukuma. Namu īpašniekiem ir pienākums savlaicīgi veikt ledus un sniega tīrīšanu no ietvēm, tādējādi pasargājot apkārtējos no paslīdēšanas un sevis savainošanas.  
  • Ērtības: sniega pūtējs ļauj tīrīt sniegu jebkurā diennakts laikā, tāpēc nebūs nepieciešams gaidīt, kad beigs snigt. Sniega pūtējiem ir led lukturis, kurš ļaus šo darbu veikt arī dienas tumšajā laikā. Ar sniega pūtēja palīdzību ietvju, pagalmu, un piebraucamo ceļu attīrīšana no kupenām vairs nesagādās grūtības. 
  • Rentabilitāte: investējot sniega pūtējā, tev ir iespējams ietaupīt naudu par sniega tīrīšanas pakalpojumiem. Tātad ilgtermiņā izdosies ieekonomēt naudu, jo nebūs nepieciešams nolīgt kādu, kas notīrīs ietves, piebraucamo ceļu vai uzņēmumam piederošu stāvlaukumu.  
 sniega pūtējs  
sniega pūtējs   
  • Izturīgs un uzticams: labi uzturēts un apkopts sniega pūtējs kalpos daudzus gadus, padarot to par vērtīgu investīciju. Tas kļūs par lielisku sabiedroto ziemās, kam varēsi uzticēt šo, ne pārāk patīkamo darbu – sniega šķūrēšanu! 
  • Tavs sirdsmiers: sniega pūtēja iegāde sniegs tev sirdsmieru, ka tavs piebraucamais ceļš, pagalms un ietves būs drošas tev, taviem mīļajiem un garāmgājējiem. Tev vairs nebūs jāuztraucas, ka kāds var gūt traumas paslīdot un krītot uz nenotīrītas virsmas.  

Kopumā jāsaka, ka sniega pūtējs ir labs ieguldījums ikvienam, kurš vēlas padarīt sniega tīrīšanu daudz patīkamāku, vieglāku un efektīvāku. INSERV.LV tie ir pieejami dažādos izmēros un veidos, tāpēc, ņemot vērā tādus faktorus kā tīrāmā platība, sniega veids un paredzētais budžets, tev būs iespējams atrasts savām vajadzībām piemērotāko sniega pūtēju. Negaidi līdz sniegputenim, ziema vēl nav beigusies, iegādājies sniega pūtēju tagad un esi gatavs putenim. 

sniega pūtējs
 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu