0
0

DEWALT akumulatora instrumenti: īsta revolūcija jūsu darbā

Kopīgot
26. augusts, 2021

Pirmais solis, lai nodrošinātu ātrāku, drošāku un kvalitatīvāku darbu, ir darba vides sakārtošana vispiemērotākajā veidā. Plaši pazīstamais zīmols DeWalt, augstas kvalitātes profesionālu elektroinstrumentu ražotājs, vienmēr ir uzskatījis, ka profesionāļu vajadzībām jāiet roku rokā ar lielāku elastību un drošību. Pēdējos gados DeWalt, arvien vairāk paļaujas uz akumulatora instrumentiem, kā rezultātā tie ir ļoti pielīdzināmi elektroinstrumentiem. Apskatīsim kopā, kāpēc šie darba rīki ir arvien ieteicamāki un kā DeWalt ir padarījis tos par vienu no galvenajām izvēlēm būvlaukumos un lielās nozarēs.

DEWALT produktu iezīmes

Vienu soli atpakaļ: DeWalt, vadošais augstas kvalitātes elektroinstrumentu zīmols, vienmēr ir bijis profesionāļu izvēle, kuri no instrumentiem sagaida lielāku veiktspēju. Veiktspēja šajā gadījumā jāņem vērā laika ziņā: darbs ar DeWalt elektroinstrumentiem, piemēram, urbšana, prasa mazāk laika un līdz ar to samazina kopējo darba laiku, kas būtiski ietekmē procesus un darba ekonomiju.

DeWalt izstrādājumi ir apzīmēti ar vārdiem “Guaranteed Tough”: instrumenti, kas izstrādāti un konstruēti skarbos un ekstremālos apstākļos strādājošiem, pakļauti destruktīviem testiem; tie ir ražoti, izmantojot labākos materiālus un visprogresīvākās tehnoloģijas. Pēdējos gados zīmols ir pieņēmis arī digitālos jauninājumus, arvien vairāk koncentrējoties uz instrumentu un citu ierīču savienojamību. Piemēram, iestatīt trieciena uzgriežņu atslēgas ātrumu un jaudu no viedtālruņa. Vai arī regulēt gaismas intensitāti. Īpaši akumulatoru tehnoloģijā, tā sauktajos bezvadu instrumentos, DeWalt īpaši “parāda savus muskuļus”.

DEWALT akumulatora instrumenti

DeWalt ir viens no tirgus līderiem ar akumulatora instrumentiem un tagad ir pilnveidojis savu ražošanu līdz brīdim, kad izmantojot akumulatoru, tiek sasniegta elektroinstrumentu jauda. Kopējo kvalitāti var redzēt katrā komponentā, pat detaļās: piemēram, lai mainītu DeWalt urbjmašīnas griešanās virzienu, vairs netiek izmantots komutators, kas izraisītu strauju nolietošanos, bet gan žiroskops. Produktus darbina litija jonu akumulatori, kas ir izturīgāki un jaudīgāki, ļaujot tos ātri uzlādēt.

DeWalt akumulatora instrumentu izmantošanas priekšrocība ir nepārprotama: jauda, ​​kas vienāda ar elektrisko instrumentu jaudu, ātrāks un kvalitatīvāks darbs, ilga autonomija un izcili drošības mehānismi.

INSERV.LV savā katalogā piedāvā plašu akumulatora DeWalt instrumentu klāstu. Atklājiet visas mūsu pakalpojuma priekšrocības: sākot no ātras piegādes jebkurā vietā, beidzot ar izcilu klientu apkalpošanu un mūsu pievilcīgo cenu piedāvājumu. 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu