0
0

4 dārza traktora labakās priekšrocības

Kopīgot
30. aprīlis, 2020

Dārza traktors jeb raiders ir luksusa prece. Lielāka daļa cilvēku, kas to var atļauties, tos pērk dažādu iemeslu dēļ. Visbiežāk viņiem ir liels pagalms, kura pļaušanai ir nepieciešams ilgs laiks. Viņi labprātāk pavada laiku atpūšoties un zvilnot šūpuļtīklos, nekā stumjot zāles pļāvēju. Neatkarīgi no jūsu iemesliem, kāpēc vēlaties iegādāties dārza traktoru, ir vairāki ieguvumi tam, ja jūsu īpašumā ir šāda ierīce.


1. Jūs variet pļaut mauriņu pat tad, ja Jums ir muguras problēmas

Dažreiz cilvēki pērk dārza traktoru tāpēc, ka viņiem ir muguras problēmas, kuru dēļ cieš no mokošām sāpēm pļaujot zālienu ar stumjamo pļāvēju. Ja fiziskas kaites dēļ nav iespējams pļaut mauriņu, tad tas vai nu ir jādara kādam citam, vai arī pagalms aizaug. Raiders/dārza traktors ļauj rūpēties par pagalmu bez lielām sāpēm.

2. Jūs variet pļaut garu zāli, krūmus un pat īsu zāli

Katrs traktors ir aprīkots ar pļaušanas bloku. Pļaušanas bloks ir iekārtas daļa, kas atrodas zem traktora sēdekļa starp tā priekšējiem un aizmugurējiem riteņiem. Pļaušanas bloku var pacelt un nolaist, izmantojot vadības pogu uz paneļa. Tas ļauj nopļaut garu zāli, īsu zāli un arī krūmus.


3. Ir iespējams iegādāties papildu aprīkojumu, lai paveiktu citus pagalma darbus

Ar stumjamo pļāvēju nav iespējams paveikt darbus, kurus var izpildīt traktors ar papildu aprīkojumu. Ir iespējams iegādāties aizmugurē piestiprināmu sēklu kaisītāju vai zāliena rulli. Variet iegūt priekšā pievienojamu papildu aprīkojumu. Var pievienot priekšējo aprīkojumu sniega vai netīrumu savākšanai. Ir iespējams iegādāties arī sniega pūtēju. Tā ir ierīce ar daudziem rīkiem.

4. Jums nekad nevajadzēs īrēt kādu citu ainavu veidošanas ierīci

Pagalmu projekti ir vienkāršoti, ja jums ir traktors. Piemēram, lielākā daļa cilvēku brauktu uz īres veikalu, īrētu dārza traktoru ar aprīkojumu vai celtniecības transportlīdzekli, piestiprinātu to pie auto aizmugures sakabes, brauktu mājās, pasteigtos ar projekta izstrādi un pēc tam vestu iekārtu atpakaļ. Tagad vairs nekad nekas nav jāīrē. Jums nekad vairs nebūs jāuztraucas par nomas maksu vai nokavējuma soda naudu, kas tiek iekasēta par nomāšanu. Kamēr jums ir nepieciešamais aprīkojums un traktors (piemēram, vienkāršotie traktori), par to visu variet nedomāt.

 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu